Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők!Tényleg unalmasak a kedves,figyelmes férfiak?

Figyelt kérdés

2021. jan. 30. 12:14
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
58%

Az ilyen srácok rondák inkább az a gond.

A jóképű gyerek meg minek lenne kedves figyelmes, mikor minden ujjára jut nő, nulla energia befektetéssel becsajozik (nem kell keresnie a nőket, mert azok irkálnak neki stb.)

2021. jan. 30. 12:40
 12/42 A kérdező kommentje:
Megjegyzem köntösben volt,egyedül voltunk,
2021. jan. 30. 12:40
 13/42 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy én vagyok a f@sz,sosem tudnék kihasználni így nőt,pedig lett volna rá alkalom,mindegy,most már piás vagyok,és foghíjas😁
2021. jan. 30. 12:43
 14/42 anonim ***** válasza:
79%
Hát a piás, foghíjas férfiak a taszítóak, nem a kedves, figyelmes férfiak. Attól még közeledhetsz hozzá szexuálisan, hogy kedves és figyelmes vagy, az nem bunkóság. Nyilván ezt úgy fogta fel, hogy visszautasítottad a jelzéseit. Nem az volt a baj, hogy figyelmes voltál.
2021. jan. 30. 12:46
 15/42 A kérdező kommentje:
Akkor még full extrás voltam,önbizalomhiánnyal
2021. jan. 30. 12:50
 16/42 anonim válasza:
Hogy lettél piás és foghíjas?
2021. jan. 30. 12:52
 17/42 anonim ***** válasza:
75%

Ha ezek mellett van még más is (az adott lány számára szimpatikus jellemvonások, hobbik, célok, stb) akkor természetesen nem unalmas.

A párom például kifejezetten kedves és figyelmes, de egyáltalán nem unalmas, sőt, épp ellenkezőleg. Ez pedig azért van, mert az említett két tulajdonságok kívül még annyi, de annyi van benne. Jó tulajdonságok ezek, csak önmagukban kevesek bármihez is.

25/N

2021. jan. 30. 12:54
 18/42 A kérdező kommentje:
A pia azért kell,hogy ezt a szart el tudjam viselni.Mondjam azt hogy gyermekkoromban apám a szemem láttára szúrta le majdnem anyámat?Hogy a gyerekkorom éhezéssel telt?Hogy tizenévesen el kellett mennem dolgozni,hogy ne haljak éhen?Jóképű voltam szerettek a lányok,de szégyelltem a családi hátterem?Hogy a húszas éveim még rosszabbak voltak?
2021. jan. 30. 12:59
 19/42 A kérdező kommentje:
Nagyon elkalandoztunk köszi a válaszokat
2021. jan. 30. 13:00
 20/42 anonim ***** válasza:
69%
Az unalmas férfiak az unalmasak. A kedvesség és figyelem nem járnak feltétlenül együtt az unalmassal.
2021. jan. 30. 13:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!