Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A diplomás/jól kereső orvos/mé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A diplomás/jól kereső orvos/mérnök/közgazdász férfiak miért érik be diplomátlan, Tesco kasszás, műkörmös nőkkel és pénzelik őket korlátlanul?

Figyelt kérdés

Bezzeg a diplomás/büfészakos díszpitsáknak belépő szint, hogy a pasas mérnök, orvos stb. legyen. Ennyire meg kell fizetni a fix numerát?

25/F

2021. jan. 29. 21:45
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
22%

Jó, Taktaharkányban meg 15-ért kacsalábon forgó vár van.

Budapesten 35 alatt nincs értelmes lakás, elmúlt pár hónapban talán javult valamit a helyzet, de még igy is magasak az árak a fizetésekhez / igényekhez képest.

2021. jan. 30. 10:27
 32/40 anonim ***** válasza:
51%
Talán mert az okos, diplomás nő konkurenciát jelentene, őket nem tudják alárendelni maguknak, ő nem simogatnák úgy az egójuka, nem néznének fel rá ezért, hiszen ők is elérték azt, amit a férfi.
2021. jan. 30. 10:29
 33/40 anonim ***** válasza:
17%

#32 nem nyertél, én magam mérnökként kimondottan mérnök / orvos / természettudományos végzettségű párt keresek, vagy legalábbis ennek örülnék a legjobban. És ezzel nem vagyok egyedül, a baráti körömben még senki nem zárta ki a magasan képzett lányokat. Ők zárták ki a férfiakat 😂

Phd-ra járó mérnök csaj kondiedzővel jár, a másik MSc után egy tetováló palival jött össze, a harmadiknak a párja meg fesztiválon színpadot épít (hozzáteszem előtte egyik sem vonzódott ezekhez a hobbikhoz). Egy közös ezekben a férfiakban, jól néznek ki. Ennyi számít....

2021. jan. 30. 10:37
 34/40 anonim ***** válasza:
83%
De ugye ami Kelet-Magyarországon 12-15 m, az Pesten 30. ÉS az a gond, hogy túl sokat nem is nagyon engednek alkudni (max 1 milkót, ha ügyes vagy), mondván úgyis lesz, aki megveszi ennyiért (és igen, lesz is aki megveszi).
2021. jan. 30. 14:27
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

elmúlt pár hónapban talán javult valamit a helyzet, de még igy is magasak az árak a fizetésekhez / igényekhez képest.

De még így is, ha pl átlagosan keresel, nettó 260-300 és félreteszel ügyesen havi 100 ezret albi mellett, akkor is 8 év minimum, mire ez a 10 millió önerő összejön a 30% indulóhoz (legtöbbször 20% indulót már nem is engedik a bankok).

2021. jan. 30. 14:30
 36/40 anonim ***** válasza:
35: Ezért vesznek legtöbben párral lakást. Nő is férfi is belead 5-5misit (5 millát nem olyan lehetetlen összerakni) és megvan a 10 az önerőre.
2021. jan. 30. 14:37
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem láttam ilyet (amiről a kérdés szól). Legalábbis Pest megyében nem, Nyugat-Dunántúlon sem, Bp-en sem.
2021. jan. 30. 15:13
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
kamu kerdés, én mint férfi a nőt nézem nem azt, hogy milyen az iskolája..
2021. jan. 30. 18:55
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a körmös egyáltalán nem egy rossz szakma. Több ismerősöm is ezt csinálja saját szalonnal és megél belőle nincs szüksége egy gazdag pasira. Azon felül attól hogy valaki nem szerez diplomát nem biztos hogy buta is. Ez fordítva is igaz attól, hogy valaki diplomát szerzett nem lesz feltétlen gazdag és sikeres az életben.
2021. febr. 1. 00:08
 40/40 anonim ***** válasza:
94%
Foleg a bolcseszek, pl règèszek, muzeulogusok, szoc munkasok
2021. febr. 1. 07:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!