Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A diplomás/jól kereső orvos/mé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A diplomás/jól kereső orvos/mérnök/közgazdász férfiak miért érik be diplomátlan, Tesco kasszás, műkörmös nőkkel és pénzelik őket korlátlanul?

Figyelt kérdés

Bezzeg a diplomás/büfészakos díszpitsáknak belépő szint, hogy a pasas mérnök, orvos stb. legyen. Ennyire meg kell fizetni a fix numerát?

25/F

2021. jan. 29. 21:45
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
58%
imadom, hogy ennek az incel gyokernek azzal is baja van, ha az orvos/mernok ferfiak mukormosokkel allnak le, meg azzal is, ha szinten diplomas nokkel, mert ugye azok ‘picsak magam igenyekkel’. annyira kivancsi vagyok, hogy o mit dolgozik, mennyit keres, hogy ilyen nagy pofaval oszt mindenkit. amugy szerintem ugy osszessegeben a NOKRE fektekeny, mert o szeretne szopkodni az osszes mernok/orvos/kozgazdasz ferfi farkat.
2021. jan. 30. 00:37
 22/40 Savlekotő ***** válasza:
56%
Neki minden nő pitcsha,a kutyának sem kell,és ezért itt ereszti ki a mérgét,csak a kora és rizsa változik kérdésenként..
2021. jan. 30. 01:04
 23/40 anonim ***** válasza:
25%
A diplomás és értelmes nőknek teljesíthetetlen igényei vannak. Mivel ő elért "valamit" az életben, sokszor elégedett is magával, ezért azt gondolja neki most kijár Gerard Butler MSc diplomával, saját lakással és majd ő szerető férjet farag belőle.
2021. jan. 30. 07:57
 24/40 anonim ***** válasza:
34%
23 Egy BSc diploma nem teljesíthetetlen igény, közel sem. A saját lakás meg többi pedig szokásos kifogás, kifogás, kifogás.
2021. jan. 30. 08:01
 25/40 anonim ***** válasza:
46%
#23: attol meg, hogy te csunya vagy, tanulatlan es csoro, hidd el, boven akadnak intelligens, jo egzisztenciaju helyes ferfiak is. ok altalaban ossze is jonnek az ertelmes, diplomas nokkel. tehat felesleges amiatt hisztikezned, mert te ebbol a retegbol ki vagy zarva. selejt vagy, fogadd el, selejthez a selejt illik.
2021. jan. 30. 08:17
 26/40 anonim ***** válasza:
73%

A saját lakás meg többi pedig szokásos kifogás, kifogás, kifogás

Nem.olyan konnyu 25 milliot lerakni az asztalra ugy, hogy meg csak 30 eves vagy es legyen idod csajozni, part talalni. Ha meg 45 evesen rakod le az asztalra a 25-30 milliot a lakasert, akkor meg mar kifutottal az idobol es nem fogod erdekelni a noket.

2021. jan. 30. 09:06
 27/40 anonim ***** válasza:
71%

Közgazdász diplomám van és a barátom villanyszerelő, szakmunkás képzettsége van.

De lehet Tőlem bármilyen tanult, vagy nem tanult... én Őt szeretem. :)

2021. jan. 30. 09:16
 28/40 anonim ***** válasza:
88%
26: Én csak azt mondom, nem azért nincs barátnője az itt panaszkodóknak, mert nincs lakása.
2021. jan. 30. 10:03
 29/40 anonim ***** válasza:
27%

#24 szerintem sem teljesíthetetlen, viszont pár lány már ettől földöntúli asztrofizikusnak hiszi magát

#25 meg a többiek: van saját lakásom, ennek ellenére azt gondolom, hogyha ma Mo-on valaki nem igazán jó módú családból származik / vettek nagyon jó időpontban lakást, akkor igenis a saját lakás 28 éves kor előtt elérhetetlen, ha valaki nem kenyéren és vízen él. (35 M alatt nincs, nekem a kb 30M-s, felújított lakásomra volt párom azt mondta, mi ez a kis szar (42 nm), itt nem költözik össze velem.....)

Márpedig aki nőt szeretne, annak magas igényeknek kell megfelelnie (jó öltözködés, izgalmas tevékenységek, utazás, étterem, kondi, fodrász), a nők is ugyan ezt tudják, csak a legtöbbjük nem tesz félre közben lakásra (ilyenkor nem érvényesül a nemek közti egyenlőség persze)

2021. jan. 30. 10:15
 30/40 anonim ***** válasza:
56%
29: "35M alatt nincs". Ez h_lyeség. Miskolcon pl. 12M körül egész okésakat ki lehet fogni ha nézelődik az ember.
2021. jan. 30. 10:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!