Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A diplomás/jól kereső orvos/mérnök/közgazdász férfiak miért érik be diplomátlan, Tesco kasszás, műkörmös nőkkel és pénzelik őket korlátlanul?
Bezzeg a diplomás/büfészakos díszpitsáknak belépő szint, hogy a pasas mérnök, orvos stb. legyen. Ennyire meg kell fizetni a fix numerát?
25/F
A saját lakás meg többi pedig szokásos kifogás, kifogás, kifogás
Nem.olyan konnyu 25 milliot lerakni az asztalra ugy, hogy meg csak 30 eves vagy es legyen idod csajozni, part talalni. Ha meg 45 evesen rakod le az asztalra a 25-30 milliot a lakasert, akkor meg mar kifutottal az idobol es nem fogod erdekelni a noket.
Közgazdász diplomám van és a barátom villanyszerelő, szakmunkás képzettsége van.
De lehet Tőlem bármilyen tanult, vagy nem tanult... én Őt szeretem. :)
#24 szerintem sem teljesíthetetlen, viszont pár lány már ettől földöntúli asztrofizikusnak hiszi magát
#25 meg a többiek: van saját lakásom, ennek ellenére azt gondolom, hogyha ma Mo-on valaki nem igazán jó módú családból származik / vettek nagyon jó időpontban lakást, akkor igenis a saját lakás 28 éves kor előtt elérhetetlen, ha valaki nem kenyéren és vízen él. (35 M alatt nincs, nekem a kb 30M-s, felújított lakásomra volt párom azt mondta, mi ez a kis szar (42 nm), itt nem költözik össze velem.....)
Márpedig aki nőt szeretne, annak magas igényeknek kell megfelelnie (jó öltözködés, izgalmas tevékenységek, utazás, étterem, kondi, fodrász), a nők is ugyan ezt tudják, csak a legtöbbjük nem tesz félre közben lakásra (ilyenkor nem érvényesül a nemek közti egyenlőség persze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!