Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A diplomás/jól kereső orvos/mé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A diplomás/jól kereső orvos/mérnök/közgazdász férfiak miért érik be diplomátlan, Tesco kasszás, műkörmös nőkkel és pénzelik őket korlátlanul?

Figyelt kérdés

Bezzeg a diplomás/büfészakos díszpitsáknak belépő szint, hogy a pasas mérnök, orvos stb. legyen. Ennyire meg kell fizetni a fix numerát?

25/F

2021. jan. 29. 21:45
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
84%

A Tesco pénztárban dolgozó nők többsége nem műkörmös díszpitsaaki már ezt a szintet üti meg nem dolgozik ott, akiket te mondasz azok eladók ruhaboltokban/nespressoba dolgoznak vagy valamilyen hoszteszek vagy recepicósak és stb.

A férfiaknak a külső az első ha jól keres nem is erdekli mi a nő, minél alacsonyabb rangú annál kiszolgáltatottabb számára de ez csak azoknál van akik tênyleg gazdagok és jól keresnek.

Akik most építenek karriert és bérből gyűjtenek valamit azoknak fontos mennyit keres a nő és legyen csinos is természetesen hiszek ők már valakik igy vannak ám igények és hatalmas egó a férfi részéről.

A nők pedig szimplán maguknál is jobbat akarnak, szintet akarnak lépni és minél magasabb a karrier és a pozíciójuk annál jobban szárnyat kapnak és magasabbra akarnak jutni. Sokszor olyan nők akik pár lelkes falvakból, elmaradott térségekből, panelekből verekedték ki magukat és bárkin átgázolnának hogy meglegyen a pozíció és pénz. Közben pedig játszák az eszüket a Gucci táskával a vállukon hogy ők tanultak és lettek valakik.

30/N

2021. jan. 29. 22:43
 12/40 anonim ***** válasza:
60%

A férjem gépészmérnök és úgy ismerkedtünk meg, hogy levágtam a haját! Érettségim van és képzeld nem égetem be sehol!!

A diploma nem egyenlő az intelligenciával!!

2021. jan. 29. 22:46
 13/40 anonim ***** válasza:
75%
Azért, mert nem az érdekel egy nőben, hogy milyen karriert tudott befutni. A személyisége a fontos, nem a pénze.
2021. jan. 29. 22:49
 14/40 anonim ***** válasza:
93%
Mert randizni szeretnék, nem állást kínálni. (33/F)
2021. jan. 29. 22:54
 15/40 anonim ***** válasza:
78%
Oh ez de szíven ütött műkörmösként. Ja, nem. Nem a médiából, meg az amcsi filmekből kéne informálódni. És keresek annyit mint egy közgazdász.
2021. jan. 29. 22:55
 16/40 anonim ***** válasza:
33%
#15, remélem azért az adót fizeted rendesen, mert ugye azt tudod, hogy amúgy az adócsalás. Amúgy ahogy korábban mondtam, a közgazdászok nagy része szarul keres. Nem is kicsit. Őket venni alapul kicsit olyan, mint egy elméleti fizikust hasonlítani egy műkörmöshöz. Egy nagyon kicsi része valóban jól keres. Pl. aktuárius üzleti elemző haverom még nálam is messzeföldön jobban keres, pedig elég magas szinten levő software engineer vagyok. De a legtöbb az valami banki ügyintéző, call centeres vagy akármi, hiába végzett a Corvinuson...
2021. jan. 29. 23:00
 17/40 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon unalmas ez már. Különben is, honnan a frászkarikából veszed ezeket a baromságokat? Van erről valami hivatalos statisztika, hogy a mérnök, orvos, közgazdász és egyéb diplomás férfiak Tesco eladókat és árufeltöltőket választanak? Várom a linket.
2021. jan. 29. 23:04
 18/40 anonim ***** válasza:
76%
#16 te amúgy normális vagy? Csak leírtam, mivel foglalkozok, és adócsalással gyanúsítgatsz? Természetesen fizetem, azt hittem ez alap.
2021. jan. 29. 23:06
 19/40 Savlekotő ***** válasza:
87%
Miért nem nevezik át a gyakorit incel vekengővé.
2021. jan. 29. 23:51
 20/40 anonim ***** válasza:
80%
Még arra sincs időm a kasszánál, hogy betegyem a zacskókba a cuccot, nem hogy bájologni, ember!
2021. jan. 29. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!