Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire lenne gáz ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne gáz ha nem mondanám meg a pasiknak randi előtt hogy transzi vagyok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok meleg leszögezem. Sőt több pre-op létemre több nőiség van bennem mint a legtöbb született nőben. Lelkileg ugyanis én is az vagyok. De a férfiak elutasítanak úgy hogy azt sem tudják kit és mit utasítanak el. Ha kész helyzetbe hozom őket mire számíthatok?

38N

2021. jan. 29. 19:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9, igazi nő vagyok.
2021. jan. 30. 08:43
 12/16 anonim ***** válasza:
80%

Méhed, petefészked, csiklód van? Ha nincs, akkor nem vagy igazi nő. Ne áltasd magad. És gáz lenne titkolnod a fszod.

2021. jan. 30. 09:04
 13/16 A kérdező kommentje:
Tehát ha egy nőnek betegség miatt eltávolítják az említett szerveit - sajnos sok-sok ezer nővel megtörténik évente - akkor már nem is nő? Jól, egyes, leülhetsz.
2021. jan. 30. 09:37
 14/16 anonim ***** válasza:
8%

Igazi nő vagy. De pont azért hogy elkerüld az ilyeneket mint néhány itt válaszoló, tisztázd az elején.

Elhiszem hogy nagyon nehéz így ismerkedni de az őszinteség mindig célravezető.

2021. jan. 30. 23:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Akiknek betegség miatt eltávolítják, igazi nők maradnak, mert biológiailag volt nekik. Neked viszont sosem lesz. Fejen is állhatsz, a biológiai nemedet nem változtathatod meg. Átalakíttathatod magad, de a DNS-ed férfi marad. Szóval nem, nem vagy igazi nő és nem is leszel soha.
2021. jan. 31. 00:45
 16/16 anonim ***** válasza:
47%

Éljen az LMBTQ! :D fuuh te

Milyen jó lenne helikopterezni együtt :) régi gyerekkori álmom válna valóra.

2021. jan. 31. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!