Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire lenne gáz ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne gáz ha nem mondanám meg a pasiknak randi előtt hogy transzi vagyok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok meleg leszögezem. Sőt több pre-op létemre több nőiség van bennem mint a legtöbb született nőben. Lelkileg ugyanis én is az vagyok. De a férfiak elutasítanak úgy hogy azt sem tudják kit és mit utasítanak el. Ha kész helyzetbe hozom őket mire számíthatok?

38N

2021. jan. 29. 19:51
1 2
 1/16 Noren1989 ***** válasza:
2021. jan. 29. 19:58
 2/16 anonim ***** válasza:
39%

Észre lehet venni rajtad, hogy pasi vagy, egy olyan manus, aki ért a nőkhöz rögtön levágja, pl. Vannak ázsiai "nők", akik full lányosak, de a csípőjükből lehet látni, hogy nem igazi nők.

Egyébként meg de, meleg vagy. Húgom legjobb haverja meleg, és ő azt mondta az ilyen emberekre, hogy meleg srácok vagytok, csak be vagytok öltözve nőnek.

Egyébként te is tudod, hogy nem lenne etikus, ha eltitkolnád az igazságot annál, aki nem leplez le.

2021. jan. 29. 19:58
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok jóra. Nem is korrekt ilyesmit eltitkolni. Te is jobban járnál, ha eleve olyanokkal ismerkednél, aki ennek tudatában van és ezzel együtt is érdekled.
2021. jan. 29. 19:59
 4/16 anonim ***** válasza:
82%

"Ha kész helyzetbe hozom őket mire számíthatok?"

Nem kizárt, hogy egy jó, kiadós verésre. És ez nem vélemény részemről.

2021. jan. 29. 20:00
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
de most attól még farkad van nem? azt egy hetero sem fogja díjazni
2021. jan. 29. 20:04
 6/16 A kérdező kommentje:
1, köszönöm szépen én teljesen átérzem ezt.
2021. jan. 29. 20:07
 7/16 A kérdező kommentje:
5, igen, még van.
2021. jan. 29. 20:07
 8/16 anonim ***** válasza:
72%
Annyira, hogy ha kapnál egy tál gulyást arcba nem szólhatnál egy qrva szót se.
2021. jan. 29. 20:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szemétség lenne nem elmondani. Pláne hogy azért látszik, hogy nem vagy igazi nő. És ez akkor is látszani fog, ha átalakíttatod magad.
2021. jan. 29. 20:46
 10/16 anonim ***** válasza:
Eléggé.
2021. jan. 30. 03:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!