Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne gáz ha nem mondanám meg a pasiknak randi előtt hogy transzi vagyok?
Nem vagyok meleg leszögezem. Sőt több pre-op létemre több nőiség van bennem mint a legtöbb született nőben. Lelkileg ugyanis én is az vagyok. De a férfiak elutasítanak úgy hogy azt sem tudják kit és mit utasítanak el. Ha kész helyzetbe hozom őket mire számíthatok?
38N
Észre lehet venni rajtad, hogy pasi vagy, egy olyan manus, aki ért a nőkhöz rögtön levágja, pl. Vannak ázsiai "nők", akik full lányosak, de a csípőjükből lehet látni, hogy nem igazi nők.
Egyébként meg de, meleg vagy. Húgom legjobb haverja meleg, és ő azt mondta az ilyen emberekre, hogy meleg srácok vagytok, csak be vagytok öltözve nőnek.
Egyébként te is tudod, hogy nem lenne etikus, ha eltitkolnád az igazságot annál, aki nem leplez le.
"Ha kész helyzetbe hozom őket mire számíthatok?"
Nem kizárt, hogy egy jó, kiadós verésre. És ez nem vélemény részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!