Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek mit szólnátok hozzá ha randi végén puszinál a srác nem a neveteket mondaná hanem Jó éjt Úrnőm?
Figyelt kérdés
2020. aug. 13. 09:26
1/10 anonim válasza:
Nagy vörös zászló lenne és arra gondolnak, hogy "Ez ilyen BDSM-es pasas?". Ha élveztem a randit, akkor elmennék még egyre, de ha az egynél többször megtörténne, akkor hamar elválnánk egymástól.
21/L
2/10 anonim válasza:
Nem tetszene, mert a dominanciát szeretem.
3/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszene. Nem szeretem azokat a pasikat akik ilyen "különlegesek" és produkálni akarják magukat.Nekem nem a BDSM jön le belőle, inkább a különcség.
5/10 anonim válasza:
Szerintem azt gondolnák, hogy "Dikk a csicska!"
6/10 anonim válasza:
Fúj. Ez ilyen neckbeardes dolog
7/10 anonim válasza:
Hát figyi, milyen a humora a srácnak? Nem lehet hogy egy nagyon fura vicc volt csak?
Mondjuk az úrnő akkor is fura, mert ha mondjuk hölgyemet mond az még okés is, még akkor is ha a kutya nem használja mostanság.
Na mindegy, szóval önmagában ez lehet ártalmatlan dolog, de azért tartsd kéznél azt a vörös zászlót.
8/10 anonim válasza:
Ha minden klappol, bejönne :)
26/N
9/10 anonim válasza:
Szia, szerintem ez túlzás.
De egy párkapcsolatban ha mondjuk évente 3x ilyet mondasz, meg talán a napját is feldobod.
26/L
10/10 anonim válasza:
Eröltetett, modoros, "eredeti" :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!