Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány barátként gondol rám akkor hivjam el randizni vagy inkább ne?
Ha ezt így közvetve vagy közvetlenül kimondta, akkor ne.
Ha viszont neked nagyon bejön, vagy belezúgtál, akkor javaslom a mihamarabbi kapcsolatmegszakítást, hogy ne pazarold rá az idődet feleslegesen. Nagyon sok későbbi fájdalomtól megkíméled magad, és nagyobb eséllyel veszel észre mást, aki viszont szívesen tekintene rád nem csak barátként :)
Miért nem akarsz barátkozni?
Tök normális dolog.
3-as, a barátkozás akkor tök normális dolog, ha nem vonzódsz a másikhoz szexuálisan.
Ha igen, de ő nem, akkor onnantól neked elég szar lesz az élet mellette. Gondolj bele: ott van melletted sokat és nem érintheted meg, nem csókolhatod meg. Vagy ami még rosszabb, ha "ölelgetős" a másik: nyakadba ugrik, megsimít, de csak azért, mert mindenkivel így tesz. De csak ennyi. Kinek van erre szüksége??
Az más, ha egyéb érdeked fűződik a barátság fenntartásához. Mondjuk egy adott baráti körön belül vagytok mindketten, akkor persze nem fogsz abból kilépni emiatt. Vagy saját példa: táncpartneremet hívtam el randizni, de nem jött el. Táncot viszont nem akartam feladni, úgyhogy kínkeservesen kivártam, amíg elmúlik a lelkesedésem felé. Nem volt egyszerű, főleg úgy, hogy heti 6-8 órát szorosan egymáshoz simulva töltünk.
Szóval persze nem lehetetlen a dolog, de ha nem muszáj, minek kínozza magát az ilyenekkel bárki??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!