Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mindig unatkoznak?
Figyelt kérdés
Erre megoldásként nindenhol az azonnali izgalmas ingerekre ugranak?2021. jan. 29. 09:20
21/26 anonim válasza:
Sorry 19, de az egesz valaszod netto egoizmus volt.🙊
22/26 anonim válasza:
Ennek örülök, legalább tükröt tartottam neked. Rendes leszek, tiéd az utolsó szó! :D
23/26 anonim válasza:
#22: köszi, igazán szórakoztató voltál.
24/26 anonim válasza:
Amúgy pont erről beszéltem: nagy a női összetartás, de a lényeg az, hogy a nők párttatlanok, nem teszik egymás alá a lovat. Ennek tükrében olvasd vissza a kommentemet. Viszont nem vagyunk egyformák. Ha az én véleményem OFFTOPIC, akkor a tiéd mennyire korrekt válasz az eredeti kérdésre. Kérdezem ezt a téged oly pozitívan pontozgatő nőktől is. Ennyit meg a százalékokról. Azért találjatok ki egy frappáns választ erre is. Kezdődött mindez azzal, hogy sötétnek neveztél, azaz személyeskedtél sértő hangnemben, de ez az itteni nők részéről maximálisan pozitív értékelést ér. Hogyne, de itt aztán nincs női részlehajlás, áááá dehogy. Félre ne érts, házas ember vagyok, sosem volt problémaám a normális nőkkel vagy az ismerkedéssel. Csak egy ici picit elbillent a mérleg felétek, a gyk talán a legjobb bizonyíték erre. Mentségetekre legyen mondva, hogy kb 2/3-os többségben lehettek ebben a kategóriában. Nyugodtan le lehet pontozni, nem az én karmámat írjátok ezzel. ;)
25/26 anonim válasza:
Nem, azzal kezdődött, hogy nem értetted, amit magyarázott neked a 18-as válaszban a válaszoló.
Azt mondtad, izgalmas férfi kell a nőknek, mire a válaszoló rámutatott, hogy ez nem azt jelenti, hogy a nők egyedül unatkoznak, hanem épp azt, hogy aki alapból nem unatkozik, azt a másik ember ne rontsa el.
26/26 anonim válasza:
Az alapból izgalmas életet élő nőknek akkor milyen egy izgalmas pasi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!