Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mindig unatkoznak?

Figyelt kérdés
Erre megoldásként nindenhol az azonnali izgalmas ingerekre ugranak?
2021. jan. 29. 09:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
90%
Manapság mindenki ugrik az ingerekre.
2021. jan. 29. 09:27
 2/26 anonim ***** válasza:
93%

Hallottam egy olyan mondást, hogy csak az unalmas emberek unatkoznak. Kicsit túlzónak érzem, de szerintem van valóságtartalma.

Szingliként is változatos és izgalmas életem volt és ehhez kerestem partnert, aki szintén szeret kimozdulni és új dolgokat kipróbálni. Egy olyan kapcsolatnak semmi értelme, ahol az egyik fél állandóan otthon ül, míg a másik mindig megy ide-oda. Az pedig ugyanúgy rossz, ha az egyik félnek le kell mondania dolgokról, mert a másik egyikben sem partnert.

Több dolog megragadott a barátomban, és tagadhatatlanul köztük volt, hogy számomra egy izgalmas jellem volt és egymás életét is kalandosabbá (jó értelemben, persze) tudtuk tenni.

26/N

2021. jan. 29. 09:30
 3/26 anonim ***** válasza:
82%
Ez most mekkora egy buta kérdés!
2021. jan. 29. 09:32
 4/26 anonim ***** válasza:
11%
Hát sajnos igen! A pasi sok esetben azért kell, hogy ne legyen "uncsi" az életük. Főnyeremények az ilyen nők... Kirándulások, wellness-ek, színházak, utazások stb. hegyekben. Mármint az elvárás oldalon. Nálam ez agyrém!
2021. jan. 29. 09:32
 5/26 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem egy nő sokkal kevésbé unatkozik.

Ott van a család, a munka, a háztartás, ha marad idő rá, akkor a hobbi.

Inger. Milyen inger?

Ha eltér a hétköznapoktól... hát igen, lehet hogy felkelti a figyelmét.

2021. jan. 29. 09:36
 6/26 anonim ***** válasza:
88%
Én pl a legtöbb embert borzasztóan unom. A legtöbbjük semmi érdekeset nem tud mondani, ellenben fárasztó és ez egy idő után elkezd irritálni, pont azért, mert rá kell figyelnem, nem egy számomra is érdekes dologra. Gyűlölöm a small talkot. Vagy beszéljenek velem olyan dolgokról, amiken nem akarok elaludni vagy ne tartsanak fel, hadd foglalkozzak olyasmivel, ami leköti a figyelmem.
2021. jan. 29. 09:37
 7/26 anonim ***** válasza:
85%
Én sosem szoktam unatkozni, de mivel ez provokatív kérdés, ki sem fejtem inkább.. :D
2021. jan. 29. 09:47
 8/26 anonim ***** válasza:
71%
Nem szoktam unatkozni. Valamit mindig kitalalok😁
2021. jan. 29. 09:52
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Aki egy kicsit is kreatív és nem egybites az mindig ki tud találni magának valami elfoglaltságot. Vagy ha csak ül egyhelyben akkor se unatkozik, mert elég érdekesek a gondolatai.
2021. jan. 29. 10:08
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szoktam unatkozni, mások unatkoznak mellettem. Én tökéletesen jól elvagyok a sorozat+főzőcske+séta+táncolgatás kombinációval egész hétvégén. Közben valószínűleg mosok egy adagot és elmegyek bevásárolni, de nincs igényem a programokra.

Mások ezt nem bírják.

N

2021. jan. 29. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!