Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mindig unatkoznak?

Figyelt kérdés
Erre megoldásként nindenhol az azonnali izgalmas ingerekre ugranak?
2021. jan. 29. 09:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
96%
Én kamaszkoromban korlátozó szülők mellett unatkoztam utoljára. Azóta azt sem tudom, mit jelent az a szó... :D
2021. jan. 29. 10:35
 12/26 anonim ***** válasza:
91%
Igen, a buta emberek szoktak unatkozni, illetve rettegni az uncsizástól mert akkor egyedül maradnak azzal a nagy ürességgel ami bennük van.
2021. jan. 29. 10:35
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát én itthon ülök állandóan, de soha nem unatkozom. Akkor szoktam unatkozni, ha emberekkel kell lennem.
2021. jan. 29. 10:49
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

10- tokeletesen megertelek.

Miert baj az unatkozas? A kicsit magamban leves? A magammal es gondolataimmal valo foglalkozas? Az egyeni hobbik?

Ez a gemeraciom (y) hulyesege, hogy allandoan rohanni kell, penzt, kapcsolatokat, pasikat es noket hajszolni vagy mar fuggosegbe vinni a heti bulikat es ejszakazast, mert sok ember fel tarsasag nelkul lenni es retteg ha otthon ragad.

Neha tok jo csak ugy lenni, kiulni valahova, otthon tenni dolgokat zenet hallgatva stb.

F

2021. jan. 29. 11:15
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem szoktam unatkozni, viszont most ebben a járványhelyzetben, hogy nincs munka, hogy be van zárva kb minden, kint hideg van, nem jut minden embernek minden napra tartalmas és aktív elfoglaltság.
2021. jan. 29. 11:24
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Kb. az egész életemet itthon élem, de állandó mozgásban vagyok. Rengeteg a tennivalóm, mellette, eljárok bringázni, gyalogolni. Az estéim tök jól telnek a párommal, plusz olvasás, filmek, sportfogadás, stb. Olyan nincs, hogy unatkozom.
2021. jan. 29. 11:55
 17/26 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem itt a többség félre értette a kérdést! Ha olvasnátok női véleményeket párkapcsolat/ismerkedős témában, ott mindenhol az szerepel hogy a férfi legyen izgalmas, ne lehessen unatkozni mellette. Férfi vagyok, most is elvárnám a lepontozást.
2021. jan. 29. 12:27
 18/26 anonim ***** válasza:
85%
#17: nem az a lényeg, hogy férfi vagy, hanem az, hogy a válaszodból is jól láthatóan sötét, mint az éjszaka. Olvasd már el azoknak a válaszát, akik azt írták, egyedül tök jól elvannak, de a legtöbb embert unják. Ez pont, hogy rám is igaz: egyedül szuperül elvagyok, sokszor egy csomó dolgot csinálok egyszerre, de egy unalmas (= értsd: fantáziátlan, beszűkült, buta) ember mellett megőrülnék.
2021. jan. 29. 13:23
 19/26 anonim ***** válasza:
21%
18. Azt tudtad azzal a szuper izgalmas agyaddal, hogy a szavaid, vagyis a jelzőid rólad szólnak? Mitől félsz? Kisebbségi komplexus? Sötétezel engem hogy a kis picike egód úgy érezze több vagy? Meg hogy te brutál izgalmas és fantáziadús ember vagy? Honna veszed ezt? Mi van akkor, ha egy másik nézőpontból TE vagy az unalmas és sótlan ember? Miből gondolod hogy TE annyival többet érsz? Az iskolában kigolyóztak? Na igen, én is szuperül elvagyok egyedül is, van munkám, van hobbim amit művészi szinten űzök, 3X többet keresek vele mint a főállásommal, ami ugyancsak nem egy anschluss munka. Gyanítom kevés olyan téma lenne amihez ne tudnék hozzászólni valamilyen szinten, de ha érdekes, akkor elmélyedek benne. Szóval a "sötétség" jelzőt megtiszteltetésnek vettem, ha már annyira okos vagy talán rájössz hogy miért. Apropó, szuperül érzem magam egyedül is, d emellette van feleségem, lányom is. :) Én sem mondtam hogy olyan emberrel kell együt tlenni, aki nem passzol hozzá. Én jelzőkkel nem illettem régen sem senki, annyi volt hogy nem vagyunk azonos frekvencián. Hogy ki az unalmas vagy értékes az kizárólag csak nézőpont kérdése, mint ahogy bármi más is. Ami sokkal jobban taszít mint az unalom, az az egoista lélek, ahol érezze magát kiváltságosnak az ember, ha őfelsége/őnagysága szóra méltatja. Szerencsére én az ilyeneket másodpercek alatt rövidre is zárom, megtanultam a dolgokat a saját mivoltjukba látni.
2021. jan. 29. 16:24
 20/26 anonim ***** válasza:
79%
#19: ez egy igen szemléletes bemutatkozás volt, gratulálok. #18-as voltam.
2021. jan. 29. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!