Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálják ezt ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt ennyire unatkoznak?

Figyelt kérdés
Szóval a bátyám össze vissza keverget , hogy engem kihasznál a csaj. Anyuéknak és mindenkinek ezt mondja, mert én nem vagyok olyan mint ő. Neki van felesége és egy szeretője , aki mindig pénzeli is. Nos az elmúlt párhónapban , szinte a barátnőm hivót meg ide oda ő kedveskedett. Vissza hívtam , mert le sült a bőr a képemről hogy csak ő fizet. Kedveskedtem neki egy kis aprósággal is. Tegnap ment valahova , és szerette volna ha el kísérem. De nem volt rá időm , mert tanulnom kellet. A bátyám egyből azt mondta és kevergetett hogy meg sértődőt a csaj , mert nem vettem neki semmit sem. Ez kicsit sem így volt , vak azért nem vagyok tudom hogy szeret. Számomra nagyon idegesítő tud lenni...

2015. máj. 5. 13:16
 1/3 anonim ***** válasza:
a bátyád miért piszkál ennyit? az én nővérem egyszer azt írta a páromnak, hogy bárcsak ütne el egy kamion...csak mert épp rosszban voltam a párommal. közöltem vele, hogy álljon le. bár mondjuk neki rossz a magánélete
2015. máj. 5. 13:21
 2/3 anonim ***** válasza:

piszkáld vissza:

buktasd le a felesége előtt hogy félrek/r :D

2015. máj. 5. 13:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Én is szoktam piszkálni, nincs amúgy úgy komolyabb bajom vele , eddig ez az ami nagyon tud idegesíteni. A felesége előtt? Annyira hülye hogy ha látná , akkor sem hinné el. Mellesleg nem akaróm tönkre tenni őket , nem az asszonyát sajnálom hanem azt a pici gyereket.
2015. máj. 5. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!