Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkolna valamit vagy mi lehet az oka hogy nem adja meg a facebookját?
Mai világban eléggé részünké vált. 3 hónapja ismerkedek egy lánnyal, akivel a chat.hu kezdtünk el beszélgetni. Telefonon sokat beszélünk, de eddig akár hányszor kértem facebookját mindig kifarolt belőle. Ugyan akkor közben tolja a storikat hogy ez írt rá meg azt bejelölte be stb stb.
Én hiába keresem neve alapján nem találom. (azt mondta nem fogom megtalálni őt mert be van neki állítva hogy idegenek ne tudjanak rákeresni). Mindent elkövet csak valami indokkal ne kerüljön rá sor.
Azt is mondja nem takargat semmit, de valamiért mégsem akarja hogy bejelöljük egymást. Még a kapcsolatot is eldobná mintsem megadja. Pedig elmondása alapján nagyon szeret és ragaszkodik hozzám.
Gyanús nagyon. Főleg hogy képet sem nagyon szeretne küldeni.
Nagyon durva, mert rendesen sir a telefonba. Annyira ragaszkodik. Es nem birja ki hogy allandoan elzavarom. Pedig annyit kertem csak jelöljön be es egy normalis képet. Ehelyett szenved. Vagy piszok jol szinészkedik vagy pas
. de szerintem a ragaszkodást nem játsza meg.
Ez para és kezd átmenni zaklatásba. Ha ezt ellenkező esetben te csinálnád a nő már drasztikusabb módszerekhez folyamodott volna. De persze ő nő, az "nem baj", ha a nő zaklat.:D
És írom ezt nőként.
#26, jól tetted.
Nincs a faceban semmi extra, de mégiscsak a saját környezetében láthatod.
De én sokallok 3 hónap online ismerkedést is. Nem azért mert egy dugógép vagyok, de egy félórás beszélgetés személyesen ezerszer infornatívabb, mint 100 oldal levelezés.
Na igen. Viszont mikor mondtam neki a képet es egy face elérhetőség mert teljesen megingott a bizalmam a hitelessége előttem...sztem rengeteg mindenben kamuzhatott, es akkor meg ő jött azzal hogy inkább találkozzunk. Tali tali csak ne kérjek facét. Az elől valamiért teljesen elzárkózott. Mind1 elegem lett a játékból es igazság szerint nem erdekel így már a tali gondolata sem. Menjen a ** az ilyen nő. Ennyi időn keresztül nem volt képes egy képet adni amin látszik is, meg ez a face bujkálása...idióta indokokkal..
Ám nem minden nap de hivogat...tiltóra tettem de hív más számról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!