Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkolna valamit vagy mi lehet az oka hogy nem adja meg a facebookját?

Figyelt kérdés

Mai világban eléggé részünké vált. 3 hónapja ismerkedek egy lánnyal, akivel a chat.hu kezdtünk el beszélgetni. Telefonon sokat beszélünk, de eddig akár hányszor kértem facebookját mindig kifarolt belőle. Ugyan akkor közben tolja a storikat hogy ez írt rá meg azt bejelölte be stb stb.

Én hiába keresem neve alapján nem találom. (azt mondta nem fogom megtalálni őt mert be van neki állítva hogy idegenek ne tudjanak rákeresni). Mindent elkövet csak valami indokkal ne kerüljön rá sor.

Azt is mondja nem takargat semmit, de valamiért mégsem akarja hogy bejelöljük egymást. Még a kapcsolatot is eldobná mintsem megadja. Pedig elmondása alapján nagyon szeret és ragaszkodik hozzám.

Gyanús nagyon. Főleg hogy képet sem nagyon szeretne küldeni.

2021. jan. 28. 12:05
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
Tom, nem akartam csak lehuzos kommentet irni. 🙉
2021. jan. 28. 17:02
 32/52 anonim ***** válasza:
Aki nincs faceen az nem is létezik :D
2021. jan. 28. 17:13
 33/52 anonim ***** válasza:
0%
Lepontoztatok, de nem értem még mindig, mire kell a facebook? A kép miatt? Tehát ha küldene képet, nem érdekelne a face-e?
2021. jan. 28. 19:05
 34/52 anonim ***** válasza:
Hát elég csúnya lehet szegény.
2021. jan. 28. 19:35
 35/52 A kérdező kommentje:

Egész egyszerüen úgy hogy elegem lett abból hogy nálam mindig kibúvót keresett, közben meg hallgattam tőle hogy kit jelölt be mesélt sztorikat, pl volt hogy a barátnőjét és őt egy idegen srác hazavitte kocsival és be is jelölte Facebookon, es számtalan hasonló stori. Es tudom mi milyen közeli viszonyban voltunk, egyszerüen abnormális hogy engem nem volt hajlandó felvenni ismerősnek.

Szerintem tuti valami kamuság van a dolgok mögött. És hogy miért face?

Nem arra szomjaztam h ismerőse legyek, Attól függetlenül hogy valaki nem él életet a Facebookon semmi baj, de a likolókból és hasonló dolgokból azért képet kaptam volna azon személyek létezéséről amiben már biztos sem voltam mikor mesélt, ezáltal egyfajta bizalom épülhetett volna vissza irányába.

Mindig kamu szagot éreztem a dolgaiban de ez köszönhető annak ahogy viselkedett, ott borult meg minden hogy sokáig másnak adta ki magát + sok apró kis keresztkérdés amire adott válaszaiban szintén kamuságot éreztem.

Nagyon szerette volna ha nem dobjuk ki ezt a kapcsolatot, én benne lettem volna egy jó barátságban is olykor találkozni, de én ragaszkodtam ehhez a két dologhoz előtte már, utána oké. ami nagyon hiányzott és teljesen széthullott az a bizalom és a hitelessége előttem. Valjuk be, nem normális reakció. face es kép - tisztábban láttam volna kivel is beszélek annyit ami mindig bennem volt es zavart is.

2021. jan. 28. 23:23
 36/52 A kérdező kommentje:
Egyébként sok jót olvastam. Kőszi mindenkinek. A 17 el gondolatát osztom viszont Kíváncsi voltam mások hogy látják Ezt a sztorit felötlött bennem,
2021. jan. 28. 23:35
 37/52 anonim ***** válasza:
Szegenykem a sokadik pasit, aki szorakoztatja (udvartartasnak nevezik) nem akarja elvesziteni, mennyire sajnalom. Sirok erte ha lesz kedvem...xd
2021. jan. 29. 10:05
 38/52 A kérdező kommentje:
:D
2021. jan. 29. 11:49
 39/52 A kérdező kommentje:

Azóta is hivogat ez a lány más számokról. Szenved bla bla. De képet továbbra sem küld, mondvan de "mi lesz akkor?" Hogyan lesz tovább... wtf

Face természetesen felejtős továbbra is.

Taliban benne lenne, de nekem teljesen elment a kedvem az egésztől igy. Nem tudom elfogadni h ilyen bajos az egész tőrténet, ha adna képet es face is lenne, talalkoznék. Am nem. Elég volt.

2021. febr. 19. 07:28
 40/52 A kérdező kommentje:
Elég "beteg" ez, elmondtam érthetően neki ennyit kértem, face jelöljük egymást és egy kép amin látszik normálisan. (a face azért ragaszkodom, mert elegem lett a sok (számomra) kétes storiból és ott csak megtalálnék egy két személyt az életéből akikről mesélt számomra fontos lett volna az ő esetében. Hiába tiltom le, hív másik számról.
2021. febr. 19. 07:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!