Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkolna valamit vagy mi lehet az oka hogy nem adja meg a facebookját?
Mai világban eléggé részünké vált. 3 hónapja ismerkedek egy lánnyal, akivel a chat.hu kezdtünk el beszélgetni. Telefonon sokat beszélünk, de eddig akár hányszor kértem facebookját mindig kifarolt belőle. Ugyan akkor közben tolja a storikat hogy ez írt rá meg azt bejelölte be stb stb.
Én hiába keresem neve alapján nem találom. (azt mondta nem fogom megtalálni őt mert be van neki állítva hogy idegenek ne tudjanak rákeresni). Mindent elkövet csak valami indokkal ne kerüljön rá sor.
Azt is mondja nem takargat semmit, de valamiért mégsem akarja hogy bejelöljük egymást. Még a kapcsolatot is eldobná mintsem megadja. Pedig elmondása alapján nagyon szeret és ragaszkodik hozzám.
Gyanús nagyon. Főleg hogy képet sem nagyon szeretne küldeni.
"Nem szokott úgymond dicsekedni? Pl, hogy jajj, ilyen olyan dolgok történtek vele, tehát ilyen nagyotmondások?"
De.
Söt azt mondja perfect angol, de én eddig akar hányszor kérdeztem szúrópróba szerüen be nála, ezt hogy mondják vagy azt...mindig kitért. Választ sosem kaptam.
Neki orvos udvarol stb stb..
"3 hónapja ismerkedek egy lánnyal"
3 hónap? És nincs FB?
Atya ég! 2-3 hét után randizni szoktam, és akivel ennyi idő alatt nem jön össze, annak nem a FB-ját kajtatom.
Hát, ez a lány játszik veled. :-(
Képet azért már küldött magáról? Mert annak is utána lehet ám nézni, hogy nem e az internetről töltötte le, és akkor kiderülne, hogy sz ő képe e, vagy sem.
Komolyan, nem csodálom, hogy a csajok bármit megengedhetnek maguknak...
Eltelik 3 hónap, se randi, se semmi, ahelyett, hogy dobtad volna 1 hónap után, megy a játszmázás, hogy mi lehet az oka, a könyörgés a FB-ért, meg a zseniáis megejtések, hogy biztos ilyen vagy olyan a csaj.
Ki a fenét érdekel, hogy milyen? Ha 3 hónap alatt egy randit nem sikerült összehozni, akkor nem a FB-ért kell pitizni, meg megfejteni a csajt, hanem keresni kell olyat, akivel kölcsönös a vonzalom, ezt meg páros lábbal kirakni az életből.
Komolyan, mintha nem is férfiak, hanem picsogó tinilányok írogatnának egymásnak.
ha nem mutat kepet, az tobb, mint gyanus. valamit nagyon titkol. 3 honapja dumaltok minden nap es azt se tudod, hogy hivjak, hogy nez ki?! meg abban se lennek biztos, hogy no.
de mit is akarsz tole, mi a celod ezzel az egesszel, miert bszod el erre az idodet? en torolnem es megszakitanam vele a kapcsolatot, ne szorakozzon mar velem. nyilvanvaloan mentalisan nem oke az ilyen ember, nekem erre nincs idegzetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!