Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkolna valamit vagy mi lehet az oka hogy nem adja meg a facebookját?

Figyelt kérdés

Mai világban eléggé részünké vált. 3 hónapja ismerkedek egy lánnyal, akivel a chat.hu kezdtünk el beszélgetni. Telefonon sokat beszélünk, de eddig akár hányszor kértem facebookját mindig kifarolt belőle. Ugyan akkor közben tolja a storikat hogy ez írt rá meg azt bejelölte be stb stb.

Én hiába keresem neve alapján nem találom. (azt mondta nem fogom megtalálni őt mert be van neki állítva hogy idegenek ne tudjanak rákeresni). Mindent elkövet csak valami indokkal ne kerüljön rá sor.

Azt is mondja nem takargat semmit, de valamiért mégsem akarja hogy bejelöljük egymást. Még a kapcsolatot is eldobná mintsem megadja. Pedig elmondása alapján nagyon szeret és ragaszkodik hozzám.

Gyanús nagyon. Főleg hogy képet sem nagyon szeretne küldeni.

2021. jan. 28. 12:05
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
76%
Idő- és energiarabló picha. Mondd meg neki, hogy neked ehhez nincs türelmed, sehová sem tart ez az egész, így befejezted vele. Hidd el, az ilyenért nem kár. Ha érdekelnéd őt, akkor lenne előrelépés.
2021. jan. 28. 12:13
 2/52 anonim ***** válasza:
100%

Hát, sok dolog miatt lehet ez szerintem. Vagy nem úgy néz ki, ahogyan esetleg már megmutatta magát egy képen, vagy nem akar felvállalni téged az ismerősei előtt.

Mondjuk, ha már telefonon beszélgettetek, akkor az már jó, hogy nem vmi férfi szórakozik veled.

De az is lehet, hogy van barátja, és ez ugye kiderülbe a Fb oldaláról.

2021. jan. 28. 12:15
 3/52 anonim ***** válasza:
96%
Ha ezért eldobja a kapcsolatot, akkor annyit is ért. Nem éri meg folytatni, nyilván titkol valamit
2021. jan. 28. 12:16
 4/52 anonim ***** válasza:
100%

Hirtelen én is arra gondoltam, hogy nem úgy néz ki ahogy elmondta (vagy másról küldött képet), vagy esetleg nem az a neve, amit először mondott és kínosnak érzi, ezért nem meri bevallani. Az is lehet, hogy nem annyi idős, mint amennyinek mondta magát. De lehet, hogy van barátja, amit nem szeretné, hogy kiderüljön.

Én voltam ilyen "netes barátságban", igazából csak jó volt chatelni, de nem történt semmi más, mert másnak adta ki magát az illető, ijesztő amúgy, kettős élet feeling.

2021. jan. 28. 12:22
 5/52 anonim ***** válasza:
77%

"3 hónapja ismerkedek egy lánnyal"

bukta, már rég. Csak figyelmet akar, valakit, akivel ellehet dumálni. Ne foglalkozz vele, találsz egy rendeset is.

2021. jan. 28. 12:33
 6/52 A kérdező kommentje:

Nagyon összeboronálódtunk, és rengeteget beszéltünk naponta esténként, az kizárt h van valakije.

De nem értem nála ezt. Olyan erzést kelt bennem ahogy meséli hogy kiket jelölt be , meg 3200 ismerőse van...es mintha kizárna. Az a kibuvó hogy ő nem jár fel facebookra es neki semmit nem jelent. Pedig ertésére adtam h én sem, de en attól szeretném látni, es nem esik jol hogy így kezel engem. Plussz hitelesebb lenne a szememben.

(Ugy gondolom egy facebook profilrol azert többnyire képet lehet kapni hogy fake vagy valós a személy. Sokat mesélt apjáról errol arrol, szóval a likokbol stb kepet kapnék. De ő ezt nem erti meg, es inkább azzal jön hogy, ha nekem többet ér egy facebook mint amit ő mond akkor nem tud mit csinálni:) inkább szakit kapcsolatot mint a face. Durva..

2021. jan. 28. 12:34
 7/52 anonim ***** válasza:
87%
értsd meg. Kell neki valaki, akivel lehet dumálgatni. Lehet, te felépítettél már egy közös jövőt, de ő nem. Ő csak élvezi a társaságot. Hidd el, ha 3 hónap alatt semmi komolyabbra nem jutottál vele, akkor most sem fogsz.
2021. jan. 28. 12:36
 8/52 anonim ***** válasza:
92%

Szeret? Nem is ismeritek egymást.

Nem jár fel fb-ra? Akkor honnan tudja, hogy ki lájkolta és honnan van ennyi ismerőse?

Ha idegen nem talál rá, akkor mindenkit ő jelölgetett be, de te nem férsz el 3200 ember között?

Hazudik..

2021. jan. 28. 12:37
 9/52 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még az is lehet, hogy annyira önbizalomhiányos, hogy kitalált magának egy olyan embert, aki sikeres, sok ismerőse van, nagyon sok élménye van.

Nem szokott úgymond dicsekedni? Pl, hogy jajj, ilyen olyan dolgok történtek vele, tehát ilyen nagyotmondások?

Szerintem jól esik neki, egy olyan lányként írnia neked, mint amilyen szeretne ő is lenni.

Nem biztos, hogy bántani akar téged, csak jól esik neki így beszélgetnie veled. És gondolom, hogy szoktál neki szépeket is írni, ami szintén imponál neki.

De igen, ahogy már írták előttem is, ha ilyen könnyen eldobná a kapcsolatotokat, akkor engedd el ezt a lányt. :-)

2021. jan. 28. 12:42
 10/52 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg sosem fogod megtudni, hogy mi a helyzet. Ha őszinte lenne veled, akkor már rég nem itt tartanátok. Én is beszéltem hasonló lánnyal, ő mondjuk megadta a Fb-ját, és beszéltünk, de amikor felvetettem a videóchatet, akkor azt mondta, hogy majd talán később (egyébként többször láttam a chatablakban is, hogy világít a neve mellett a kamera, tehát szokott így beszélni), meg hogy ő nem szeret pl. telefonálni. Említettem neki a találkozást is, arra nem is reagált semmit. Az ilyen emberek szerintem titkolnak valamit, csak ez valószínűleg sosem derül ki.
2021. jan. 28. 12:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!