Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkolna valamit vagy mi lehet az oka hogy nem adja meg a facebookját?

Figyelt kérdés

Mai világban eléggé részünké vált. 3 hónapja ismerkedek egy lánnyal, akivel a chat.hu kezdtünk el beszélgetni. Telefonon sokat beszélünk, de eddig akár hányszor kértem facebookját mindig kifarolt belőle. Ugyan akkor közben tolja a storikat hogy ez írt rá meg azt bejelölte be stb stb.

Én hiába keresem neve alapján nem találom. (azt mondta nem fogom megtalálni őt mert be van neki állítva hogy idegenek ne tudjanak rákeresni). Mindent elkövet csak valami indokkal ne kerüljön rá sor.

Azt is mondja nem takargat semmit, de valamiért mégsem akarja hogy bejelöljük egymást. Még a kapcsolatot is eldobná mintsem megadja. Pedig elmondása alapján nagyon szeret és ragaszkodik hozzám.

Gyanús nagyon. Főleg hogy képet sem nagyon szeretne küldeni.

2021. jan. 28. 12:05
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%
Találkoztál már vele egyáltalán?
2021. jan. 28. 14:20
 22/52 anonim ***** válasza:
100%

21: a kérdező utolsó mondata.

Szerinted?

(tini picsogás, még csak nem is látta, de már szerelmes bele)

2021. jan. 28. 14:22
 23/52 anonim ***** válasza:
Hiaba vagyok lepontozva, tarskereson kep nelkul minek irjak? Szia, tetszik, hogy mosolyogsz...ja nem
2021. jan. 28. 15:04
 24/52 anonim ***** válasza:
Én akkor jártam fel arra az oldalra, ha unatkoztam. Egyáltalán nem akartam ott kapcsolatot, csak csevegni másokkal. Hozzáteszem akkor még kevésbé volt társkereső feelingje, mindenki közösbe írkált... Nem rég felnéztem kb 13 év után kíváncsiságból, katasztrófa az egész az ott ,,élő'' alakokkal együtt. Szereted? Ugyan! Csak abba akit elképzeltél. Nem jelentesz neki semmit.
2021. jan. 28. 16:01
 25/52 anonim ***** válasza:
Te ismerkedsz, o nem. Te akarsz kapcsolatot, o nem. Energiavampir. Ne csinalj hulyet magadbol. Marmint ennel is jobban.
2021. jan. 28. 16:02
 26/52 A kérdező kommentje:

Nem. Félre értettétek.

Nem társkeresésnek indult. Beszélgettünk. Aztán valahogy egyre többet. Aztán felvetettük mi lenne ha telefonon is, vagyis ő vetette fel(a lány). Aztán ez igy ment telóztunk rengeteget. Es utána jött azzal hogy ő szerelmes belém. Mondtam neki en nem igazán hiszek igy ebben, oda kell a személyes találka is. Aztán azt halogatta ilyen okra hivatkozva. Képet kértem tőle de nem küldött amilyet kértem. Facebook pedig mindig kibuvó lett nála. Nem ertettem. Mert hangra ahogy beszélgettünk ahogy voltunk egymás fele, nehéz elhinni h minden kamu lett volna. Ah nem tudom. De Nektek van igazatok és én is tudom a reálisan belegondolva semmi nagy dolgot nem kértem egy normális képpel és egy Facebook elérhetősége kapcsolatban, ha eltekintek attól hogy már az elején "viszont látás" kellett volna, Főleg úgy hogy Időközben bevallotta nem is ő van a képen ami ki volt rakva és nem is annyi idős mint elsőnek vallotta magát. Es szerintem sok más ferdités is volt.

A végén felajánlottam neki hogy legyen Tiszta lap akármi van vállalja magát. De face továbbra is kibuvó volt. Kézzel lábbal ellene volt. Mivel megelégeltem hogy nem viszonozza a nyiltságom iranyomba, es kibuvók..bujkálások... emiatt megszakitottam a kapcsolatot vele.

2021. jan. 28. 16:35
 27/52 anonim ***** válasza:
85%

Ok durva leszek.

F...szt foglalkozol mar vele ennyit:D

"Főleg úgy hogy Időközben bevallotta nem is ő van a képen ami ki volt rakva és nem is annyi idős mint elsőnek vallotta magát."

Ket percet sem szannek ra tobbet. Meg 16 evesen csinaltak ezt velem a lanyok en meg nyafogtam..

Igaza volt az egyik sracnak, vagy csajnak. Tini nyafi.

2021. jan. 28. 16:43
 28/52 anonim ***** válasza:
100%

26: mennyi idős vagy? 19 voltam, amikor 4 hónapig hülyített így egy csaj, hogy mennyire szeret, mennyire kíván, de nincs találkozó. A végén találkoztunk, kiderült, hogy pasija van, és velem csak az idejét üti el, mert a faszi egy percet nem foglalkozik vele.

Na akkor felnőttem, és azóta nincs ilyen. Ha online ismerek meg valakit, és 2 héten belül legalább egy videóchat most a pandémia alatt nem jön össze, akkor dobom. Azonnal.

Te viszont szánalmas vagy és erre maximum az lehet a mentésged, hogy a felnőtt csoportban ilyen kvázi tiniként (18-19) évesen irgatsz.

2021. jan. 28. 16:47
 29/52 anonim ***** válasza:
92%

17 evesen ugy jartam egy csajjal, hogy o napi egyszer bekapcsolta a kamerajat es neztem, hogy takarit lol xd

Ez 3 napig tartott xd

A jaras ugy volt, hogy o azt mondta "najo beadom a derekam".

🤦🤦🤦🤦🤦🤦🙄

2021. jan. 28. 16:55
 30/52 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát ez jo volt :DD
2021. jan. 28. 17:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!