Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha nekem már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nekem már csak ez maradt???

Figyelt kérdés

Próbálkoztam a tizeséveim végén, a húszaséveimben, a harmincas éveim elején, élőben, társkeresőn (Tinder? évente 1-2 match… Hagyományos társkeresők? Pénzlehúzás. 200 levelet megírtam (mint ugye kiderült, fölöslegesen) Ebből nagyonrégen jött egy-két válasz, de később már annyi sem., néhány hétvége egyik napján ebéd után leültem és csak koptattam a billentyűzetet és az ujjamat, vacsoráztam, majd fojtattam, míg aludni nem mentem. A semmiért...), MINDENHOL, MINDENHOGY, de semmi... Soha, még csókig SEM jutottam el soha...

2019 elejére már annyira krwa szarul voltam már lelkileg, hogy rendszeres volt, hogy önkéntelenül is sírva fakadtam (szánalmas látvány lehettem volna férfiként, ha valaki meglát), folyamatosan azon kattogott már az agyam, hogyan ölhetném meg magam. Aztán azév nyarán elegem lett, vettem egy kocsit, hátha eltereli a figyelmem, és hátha nem fog érdekelni, hogy egyedül döglök meg és nekem már soha nem lesz családom (hát nemjöttbe). Apropó család, az öcsém (!) már ott tart, hogy van egy 3 éves kislánya meg egy 1,5 éves fia. Ez is, amikor belegondolok, hogy ő meeeeennyivel előrébb jár nálam, az is krwára elkeserítő és frusztráló...

Érzem, hogy tér vissza az a régi jó depresszió és kétségbeesés, ami akár adhatna némi motivációt, hogy újra belevágjak, és próbáljak csinálni valamit, de egyrészt tudom, hogy (már) úgyis rohadtul hiábavaló lenne, másrészt már nincs kedvem semmihez. Már nem érdekel semmi, nem érdekel, hogy szűzen, család nélkül, tökegyedül pusztulok. Csak az a pusztulás jöjjön akkor már minél hamarabb. Akkor nem kínozna tovább a gondolat, semmilyen gondolat. Megszűnnének a problémák. Az lenne az IGAZI megoldás. Már csak egyedül az érdekel, hogy hova tudnám felkötni magamat.

34F

2021. jan. 26. 14:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
87%
Ha lettél volna valaha kapcsolatban, akkor tudnád, hogy nem átok, ha csak te vagy a magad ura, hanem áldás.
2023. dec. 30. 14:14
 22/33 anonim ***** válasza:
23%
#21! Ha matematikailag nézzük akkor igazad van.mert sajnos 1000 próbálkozásból jó esetben 5 kapcsolat jön össze és 5ből 1kapcsolat ami még is marad hosszú ,távon 2-3esetben kiderűl azért jött veled össze a nő mert...(Nem magad miatt).
2023. dec. 30. 16:00
 23/33 anonim ***** válasza:
84%

#Kérdező ,22 vagyok írtam a próbálkozás szót. Na ott van elb..va! Próbálkozás szánalmas. Minden sikertelen próbálkozás taszít rajtad egyet egy lelki szakadék felé. Lelkileg gyenge pasi meg kevés nőnek kell, akinek még az a zsánere az uralkodik rajta -ergo a pasi nem azt kapja a kapcsolatban amire vágyik. Társkeresés a férfiak kb 10%ánál működik.

Kicsit durva sztori de,hogy lásd az élet milyen kiszámíthatatlan. 2 éve meghalt egy jó barátom,3 évvel a halála előtt nősűlt(10 éve jártak) házat vettek (fa tüzeléssel).

A lány "belsőleg " tipikus álomnak számomra,viszont külsőleg és stílus/megjelenésre nem igazán. Gyász végett rengeteget fogyott így bejövősebb. Bocsánat ha túl őszinte voltam, de ezen az oldalon úgy illene. Szóval alakúlt valami köztünk. Ennek az oka hogy az elmúlt 10-15évben férfi maradtam a szemében nem siránkozó lelki beteg.

2023. dec. 30. 16:15
 24/33 anonim ***** válasza:
76%

A tinder mellett szólok most, mert én a férjemet pont ott ismertem meg, de az ilyen kb. ritka mint a fehér holló. A férjemnek én voltam az első tinderrandija, én viszont addigra túl voltam már vagy 25 elbaszott próbálkozáson.

De azért na, mégis ki lehet fogni azt a kis százalékot, pedig akkor már teljesen elengedtem az egész párkapcsolat témát, és barátkoztam a gondolattal, hogy macskás vénasszonyként deglek meg. :) :D

Legyőzöd!

2023. dec. 31. 04:49
 25/33 anonim ***** válasza:
76%
Kedves Kerdezö, hogyan alakult azota az eleted?
febr. 23. 14:18
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam.

Minden barátnőmnek, munkatársamnak volt pasija, barátja, társa.

Én meg mindig olyanokkal találkoztam össze akik kihasználtak szexre, meg anyagilag lehúztak.

Aztán feljebb tettem a lécet és akkor lett férjem, de akkor már voltak elvárásaim!

aug. 11. 12:42
 27/33 anonim ***** válasza:
36%

Érdekes szitu.

Én elváltam. Aztán utána a rengeteg szabadidőmel nem tudtam mit kezdeni.

Unatkoztam.

Ezért 2 hetente péntek estéken elindultam kóborolni a városba. Szórakozóhelyre nem mentem, mert 40 plusszosan furán éreztem magam a 20 évesek közt.

Meg ittam pár sört közben, szóba elegyedtem emberekkel és mivel hiàba vagyok 40+,magas izmos és jóképű vagyok. Szóval hordtam haza a nőket.

Meg szólítottam a buszon, az utcán, mindenhol. És kajázzák ezt, hogy egy spicces kigyúrt fószer odalép a semmiből.

Aztán feltűnt, hogy a lakótelepen ahol lakom szombat este aktív az éjszakai élet.

Úgyhogy oda is lementem bóklászni. Tök jókat bunyóztam néha a helyi vagányokkal, de nem ez a lényeg, hanem hogy egy lakótelep szombat éjszaka tele van jövő menő szép nőkkel.

Összeveszett a barátjával és megy haza, vagy piát akar venni, lejött egy házibuliból levegőzni stb, a lényeg hogy ott bóklásznak miniszoknyában és fél óra oltás után jöttek velem haza.

aug. 11. 12:43
 28/33 anonim ***** válasza:
51%

És akkor ott járkáltam egyik este és jött egy 10 pontos piros ruhás szoknyás csaj.

Össze néztünk, erre megszólított, hogy tudom e merre van még nyitva bolt.

Én meg mondtam unottan, hogy már csak 1 van, pont a másik irányba,oda megyek pont.

Dumáltunk, nevettünk meg mesélte hogy összebalhézott a pasijával.

haha... Gondoltam ideális alap.

Aztán feljött hozzám és azóta is itt van már 4 éve.

Szóval ennyi ez.

aug. 11. 12:46
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

De ne cukkold már a kérdezőt! 😅😅😅😅

Ő nem talál nőt.

aug. 11. 23:01
 30/33 anonim ***** válasza:
36%
Akkor keressen kóbor macskákat, ahogyan én csináltam 😆
aug. 11. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!