Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egész életem tönkre men, felakarok állni de senkim sem maradt Mit csináljak?
Úgyéreztem megtaláltam életem értelmét ezelőtt 8 éve egy olyan lányban,aki jelen pillanatban 23 éves . Teljesen megeggyezik mmindenben a gondolkodásunk, kettönk között nagyon szoros kapcsolat alakult ki még annál is szorosabb.és most pont egy hónapja elhagyott.
Csak hogy én képtelen vagyok túllépni , főleg hogy a szó szoros értelemben egy szál ember nincs melettem , teljesen egyedül maradtam
6 hete ép hogy eszegetek , fexek , tönkre mentem teljesen, folyamatosan bepánikolok a magánytol , hogy hogyan juthattam idáig nem tudom a karácsonyt szilvesztert végig üvöltöttem bezárva
Dolgozni is képtelen lennék , valami odaveszett belőllem ! Nem bírom a magányt , mit csináljak ?
Ezt már lehetetlen, de ami tönkretesz teljesen, hogy nem is azt èrzem csupán hogy a barátnőmet vesztettem el.
A párom , társam és a világon az egyetlen egy és igaz barátom volt!
Senkim sem maradt csak a halom szégyen fájdalom!
Felállni? Brian tracy az egyik példakèpem, most még is,
Seemmit nem érzek semmi vágyat amit elakarok érni!
A történet még sokkal de sokkal bonyolultabb attol amit ideleírtam ez csak az alaprésze. És most foggalmam sincs mit kezdjek , mert megrekedtem .
Rengeteg a tényező, volt egy közös álmunk.
Ami nem egyszerű , de mindkettönk nagyon akarta.
Viszont ő megijjedt hogy még fiatal , mmm inkább azt mondanám
Hogy tiszta szívéből szeretett, mint embert !ez alakult ki benne.
Viszont csak ez az egy modja van a szakitásnak, ha teljesen megszakitja velem a kapcsolatot! Én pedig olyan dolgokat éltem éltünk meg eggyütt ami nem mindennapi! Nem ok csak ugy tullépni főleg hogy teljesen magamra maradtam,semmi nem tud érdekelni .
Olyan mintha azt érezném hogy nincs saját életem, akaratom!
Ilyen soha nem volt.
Egy hónapja még életvidám voltam célokkal tele.
Most meg egyszerűen semmit sem akarok elérni.
Mondom, mintha valami széttört volna.
Semmire nem vágyok, mint egy hajléktalan ,
Nincs olyan dolog amit szeretnék elérni.
Nem hiszek magamban, a saját életemben.
Sosem birtam a magányt, ezekután nem tudom mit
Tudok az életbe bele tenni. Hisz az élet értelmetlen,
Mi vagyunk értelmes lények és töltjük meg értelemmel az életet.
De én nem találom azt az értelmes dolgot,amivel megtudnám tölteni.
És ezért nem tud érdekelni semmi, hisz semmilyen tárgy nem pótolja számomra az igazi emberi kapcsolatot.
Soha nem gondoltam volna hogy ennyire magányosan végzem
Ezért nem tudom mit csináljak. Nem kaphatom vissza azt az élethelyzetet amiben voltam. Ezek után meg nem tudok hinni abban
Hogy valaha is lessz egy társam. És nem tudom értékelni a magányos életet. Ekkora negatív embert amivé váltam.... Sajnálom hogy ennyit nyígok, de fáj ! Ha lenne valami pozitiv kilátásom
Amiben láthatnék örömöt .... De semmi .
Köszöm!
Londonban akartam élni, megnézni mannhattant és még rengeteg csodálatos dolgot. Mostanra nem vonz semmi.
És az a baj hogy a hajléktalanok éreznek így.
Nem tudom mitörtént velem. Nem bírom elviselni,
A magányt , azt hogy sehova sem tartozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!