Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha nekem már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nekem már csak ez maradt???

Figyelt kérdés

Próbálkoztam a tizeséveim végén, a húszaséveimben, a harmincas éveim elején, élőben, társkeresőn (Tinder? évente 1-2 match… Hagyományos társkeresők? Pénzlehúzás. 200 levelet megírtam (mint ugye kiderült, fölöslegesen) Ebből nagyonrégen jött egy-két válasz, de később már annyi sem., néhány hétvége egyik napján ebéd után leültem és csak koptattam a billentyűzetet és az ujjamat, vacsoráztam, majd fojtattam, míg aludni nem mentem. A semmiért...), MINDENHOL, MINDENHOGY, de semmi... Soha, még csókig SEM jutottam el soha...

2019 elejére már annyira krwa szarul voltam már lelkileg, hogy rendszeres volt, hogy önkéntelenül is sírva fakadtam (szánalmas látvány lehettem volna férfiként, ha valaki meglát), folyamatosan azon kattogott már az agyam, hogyan ölhetném meg magam. Aztán azév nyarán elegem lett, vettem egy kocsit, hátha eltereli a figyelmem, és hátha nem fog érdekelni, hogy egyedül döglök meg és nekem már soha nem lesz családom (hát nemjöttbe). Apropó család, az öcsém (!) már ott tart, hogy van egy 3 éves kislánya meg egy 1,5 éves fia. Ez is, amikor belegondolok, hogy ő meeeeennyivel előrébb jár nálam, az is krwára elkeserítő és frusztráló...

Érzem, hogy tér vissza az a régi jó depresszió és kétségbeesés, ami akár adhatna némi motivációt, hogy újra belevágjak, és próbáljak csinálni valamit, de egyrészt tudom, hogy (már) úgyis rohadtul hiábavaló lenne, másrészt már nincs kedvem semmihez. Már nem érdekel semmi, nem érdekel, hogy szűzen, család nélkül, tökegyedül pusztulok. Csak az a pusztulás jöjjön akkor már minél hamarabb. Akkor nem kínozna tovább a gondolat, semmilyen gondolat. Megszűnnének a problémák. Az lenne az IGAZI megoldás. Már csak egyedül az érdekel, hogy hova tudnám felkötni magamat.

34F

2021. jan. 26. 14:55
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
91%

És azzal mire jutottál, hogy mi a gond, hol van elakadás, min kellene valtoztatnod? Szerintem ebbe kelle inkább energiát tenni, mint a társkeresős levelekbe. Ha te változol az hatással lesz arra hogyan történik veled a dolgok.

34 évesen egyébként egyáltalán nem vagy elkésve. Az is fontos lenne hogy találj más örömöket, célokat is az életben. Kitartás :)

26N

2021. máj. 26. 23:11
 12/33 anonim ***** válasza:
85%
Ha egyedül nem nagyon tudod merre indulj akkor kérj segítséget pszichológustol, sokat tud adni
2021. máj. 26. 23:12
 13/33 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem is fordulj pszichológushoz.

Ha egy ilyen elkeseredett emberrel találkoznék, akkor nem akarnék vele ismerkedni.

Legyenek saját céljaid! Mit akarsz elérni az életben? Fontos hogy akkor is tudd mit akarsz, ha egyedül vagy.

Egy nő akkor fog megkedveli téged ha magabiztos vagy, és látszik rajtad hogy szeretsz a saját bőrödben lenni.

Az edzés is sokat segít mentálisan, hogy pozitív önértékelésed legyen.

Ha vallásos vagy, akkor a hitben is érdemes keresni a békét, keress egy közösséget, ahol társaságban lehetsz, tudsz beszélgetni emberekkel.

Kitartást, még minden jóra fordulhat! :)

2021. máj. 27. 02:34
 14/33 anonim ***** válasza:
70%

Mi férfiak addig csinálunk gyereket, amég áll a pecek, sőt még az után is, tehát a családról még 70 évesen sem vagy lekésve. Najó, de, de gyered attól még akkor is lehet. Szóval ne stresszelj rá.

Egyébként: javíts a külsődön picit, járj olyan helyekre, amik érdekelhetnek egy nőben, vagy legalább téged és úgy is megismersz valakit akivel tetszetek egymásnak, vagyis a többségnek ennyiből sikerül.

Sajnos helyet foglalhatsz attól még a Gauss görbe alsó pontjain is, csak nem túl valószínű.

2021. máj. 27. 15:42
 15/33 anonim ***** válasza:
93%

Kedves kérdező! Van itt egy tag írt egy siránkozást társkeresőre. Megkérdezte jó -e mondtuk nagyon nem,de kötekszik ,hogy jó. Na okulásnak:

"Jó az amit írtam társkeresőre bemutatkozásnak?

Figyelt kérdés

Nagyon magányos vagyok ezért szeretnék egy szeretetteljes komoly párkapcsolatot találni. Egy olyan nőt, aki mellett nem érzem magam magányosnak, fejlődhetek, egészségesebb és sikeresebb életet élhetek. Hiszek abban, hogy két ember megkönnyíti egymás életét és boldogabbá teszi. Jelenleg egyedül élet, egyedül főzök, egyedül látom el a házimunkát és szeretném azt, hogy ezt mind közösen csináljuk. Egyedül nem jó élni és ezért keresem a páromat."

Ha bemutatkozásban,levelezésben sírsz akkor buktad. Nők 90%támaszt keres a férfiben,akire felnézhet.6

2021. máj. 27. 22:19
 16/33 anonim ***** válasza:
93%
Mi bajod ember? Sorolj fel három dolgot amit szeretsz magadban vagy amiben jó vagy! Egy hét múlva meglátod, hogy már 4-5 olyan tulajdonságot is látni fogsz magadban amire bőven megéri építeni. A lényeg, hogy szeresd meg magad mert csak úgy fognak szeretni mások is!
2021. máj. 28. 08:00
 17/33 anonim válasza:
7%
András vagy?
2021. júl. 20. 18:55
 18/33 anonim ***** válasza:
88%
Mit tanultál az elmúlt évek párkeresésből, szerinted mi lehet a probléma? Barátaid mit mondanak, próbálnak segíteni? Mivel töltöd mindennapjaid, egy héten hány új embert ismersz meg? Vannak lány barátaid?
2021. okt. 27. 22:37
 19/33 anonim ***** válasza:
0%

Írd le rövidebben, hogy mi bajod!

Ezt a szart én nem fogom elolvasni.

Üdv, egy pszichológus

2023. dec. 30. 02:32
 20/33 anonim ***** válasza:
60%
Semmi új?
2023. dec. 30. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!