Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen miért használ tindert?
Tudom, tudom...a tinderen nem éri meg mérgelődni. Nem is szoktam, de most mégis sikerült :)).
Kb havonta van egy matchem. Általában a következő szokott lezajlani:
Ha már "egymásra találtunk" akkor rá is írok...hisz én vagyok a férfi, nem fogom várni, hogy ő kezdeményezzen. Ráírok valami vicceset egy kis bókkal megspékelve. Kapok rá egy mosolygós jelet vagy egy köszönömöt ha tetszett a bók. Még előrukkolok néhány témával, ami Steven Seagal-ból is több reakciót vált ki mint belőle. Oszt majd nem beszélgetünk soha többet és kitörőljük egymást pár hónap után.
Nem értem mit kéne írjak egy idegen lánynak...mik az elvárásaik? Ha azzal kezdem, hogy csak félkézzel írok mert épp vezetem az audim a lakásom fele akkor megsértve érzik magukat mert ők nem anyagiasok. Ha szerényen bemutatkozok és bókolok akkor max. két szavas válaszokat kapok. Ha mesélek valamit akkor hidegen hagyja. Rávenni nem tudom, hogy meséljen ő is valamit...gondolom nem is érdekli a beszélgetés, válaszol mert megkapja tőlem a napi figyelemdózisát. De ha csak véletlenül lájkolt be akkor simán törölhetne is. Miért kell húzni egymás idejét ha meg sem akar ismerni?
Én valami kis egyszerű vicceset szoktam írni a képei alapján.
Pl. ott egy nyaralási fotón áll a tenger mögött:
"Szia! Úgy állsz ott mintha tiéd lenne a tenger. Milyen érzés hogy van egy sajátod?"
Vagy ott ölelkezik a kutyájával egy képen:
"Szia! A kis szőrös mennyire segít bevonzani a pasikat? Loptad vagy saját? :D "
Akinek van egy kis humora, intelligenciája az kiszűri hogy én is csak viccelek és be is indul a beszélgetés mondjuk az állatokról vagy utazásról, ha érdeklődik ő is irántad. Kb ennyi. Nekem ez sok éves távon beválik. Nem bántani akarlak, de ilyet hogy bemutatkozás és bókolás eszembe sem jutna csinálni. Tudni kell beszélni a nők nyelvén külön, nekem is volt pár év tapasztalatszerzés mire úgy ahogy megtanultam csajozni.
Én így szoktam nyitni: "szia, van kedved ma velem aludni?".
Copy-paste mindenkinek. 90%-ban nem jön válasz, de simán találok heti 1-2 lányt, aki belemegy. A randiba se fektetek túl sok energiát, legutóbb pl. 3 napja nem fürödtem, fogat se mostam már vagy egy hete. Piszkos cipőben voltam, és be voltam rúgva.
Ne vedd annyira komolyan a beszélgetést. Akár trollkodhatsz is, pl olyan nyitás, h jaj bocsi véletlen húztalak jobbra, de ha már itt vagyunk.. :), vagy másik nő nevén szólítod köszönéskor.. :D vagy írod neki kezdésből, h szia, nyugi én nemfogok dickpicket küldeni. stb..
de a legjobb ha kiváltod belőle az érdeklődést, persze ez nehéz, de pl bedobsz egy témát, úyg h kérdezel, közben pedig valami vicces/érdekes sztorit hozzámondasz, amihez hozzá tud szólni és ne az legyen a tanulsága, hogy senkinek se kellesz vagy h önbizalomhiányos és magányos vagy.
De a lényeg, ha külsőre nem vagy az esete annyira, csak jobbrahúzott, h hátha jófej, akkor nagyon kevés esély van bármire is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!