Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hasonló beállítottságú nő használ tindert?
Olyanra gondoltam akinek magas az EQ szintje, tudja azt hogy az élet sokkal több mint amit a szem érzékel, vagy amit az egó el akar hitetni.
Akit érdekel a pszichológia az emberi viselkedés, esetleg meditál,olvas könyveket de mindeközben foglalkozik is magával az élettel.
Nem szeretem a "small talk"-okat pl egy randit is úgy képzeltem el hogy elsétálunk valahova, és beszélgetünk sokat érdekes témákról, a múltról...stb
Tudom ez most kesze-kusza ahogy így megfogalmaztam, de remélem értitek nagyjából ezt a beállítottságot. Ez nem azt jelenti hogy ez az ember befelé forduló, félénk legyen csak legyen egy ilyen oldala is. Voltam fent nagyon régen tinderen, de akkor csak a magamutogatás ment, hogy kinek mije van...stb 22/F
Nem valószínű és hasonló beállítottságú férfiként én a helyedben nem Tinderen keresnem életem szerelmét.
23/F
Beállok a sorba, sokat gondolkoztam én is hol lehet ilyen lányokkal ismerkedni. Tinder offos...
22F
Én találok ilyen lányokat (vidéken, nem Pesten), de ez mellett hozzátenném, hogy ezek a nők is keresik a jóképűséget, izmosságot, egzisztenciát, tökös, magabiztos, férfias, domináns, humoros, beszédes viselkedést.
Szóval ezek közül is érdemes minél többen minél jobbnak lenni. Még most, időben értsétek meg, hogy a belső és a külsőségek nem elválaszthatóak egymástól. Erre olyan 21-22 évesen jöttem rá és azóta sokat változtattam az életemen a külső dolgokban is.
25/F
> Én találok ilyen lányokat (vidéken, nem Pesten), de ez mellett hozzátenném, hogy ezek a nők is keresik a jóképűséget, izmosságot, egzisztenciát, tökös, magabiztos, férfias, domináns, humoros, beszédes viselkedést.
Még szerencse, hogy a helyesírást nem keresik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!