Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni hungarista vagy hasonló beállítottságú lányokkal?
ahol én lakom gyms megye állítólag a környék szélsőjobbos fellegvára.én még egyetlen embert nem láttam/találtam.még barátot sem.
pedig jó lenne főleg pár választás szempontjából hasonló világnézetű lányt találni.
olvastam hasonló kérdést az oldalon.a sablon válasz a kocsma és a koncert.az első nem nyert a másodikra pedig nem járok ilyen olyan okokból.
aki pedig kötekedni akar mert neki más a politikai nézete:csak rajta, ignorálom:)
"aki pedig kötekedni akar mert neki más a politikai nézete:csak rajta, ignorálom:)" Egész értelmes vagy hungarista létedre, nem jellemző. - Nem kötekedésből.
A nézettel amúgy nincsenek bajok, az operatív dolgokkal vannak.
nem vagyok tini.a húszas éveimben járok.
ha nem is elsődleges szempont de lássuk be, egy liberálissal annyira passzolnék mint egy kocka a kör alakú lyukba.
a párkeresés sajnos még enélkül is elég nehéz mostanában.
Kérdezd meg a helyi táltost hátha tud neked mondani pár nevet.
Viccet félretéve.. most komolyan miért kell politikai nézet alapján lányt keresni? Nem elég, ha normális?
Könyvégetés, melegfelvonulás megdobálása, white pride rendezvények, antifák megdobálása... bár ez utóbbiban én is benne vagyok :)
Ha ez sem megy, akkor csapj le a Bácsfi Dianácskára, hátha kiengedték már a sárgaházból :)
Ez a Dia kemény egy jelenség.
Senki sem szólt neki, hogy nem szabad fullba nyomni a kretént? :D
Én semmilyen politikai nézetet nem vallok, csak egyszerűen szeretem a hazámat, hungarista vagyok (bár ezt a szót nem igazán szeretem) én inkább egyszerűen magyarnak mondanám magam.
S nem járok kocsmába, szóval nem tudom, mi ez a folytonos kocsma téma...
A kérdésedre szívesen válaszolnék, ha tudnék, de én is hasonló cipőben járok, s el kell mondjam, azért fiúból sincs olyan sok hungarista, pedig nem lakom nagy városban. Néha csak nézem, hogy koncertre honnan verődtek össze ennyien...
Egy magyar lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!