Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ingyenes Tindert használ az tud válaszolni az üzenetre?
Sry ha hülyeséget kérdeztem, de már a második beszélgető partner tűnik el hirtelen. Mármint még látom a profilt csak egyik nap tök jól elbeszélgetünk, másik nap már nem válaszol, mintha nem tudna írni. Lehet épp lejárt az előfizetés? Nem tudom milyen az ingyenes, regisztráció folyamán fizettem elő mert az ingyenes mindig sz*r, ki sem próbáltam milyen.
26F
Tud írni csak nem akar.
Elég kevés fizetős funkció van benne. Legalább is ami hasznos.
Köszönöm mindenkinek! Eléggé lehangoló hogy nem tudnak elköszönni, a hülye meg csak várja az üzenetet meg agyal hogy vajon hová tűnt, lehet baj érte szegény lányt vagy akármi. Remélem az élettől visszakapják.
Tisztelt idetévedt tinder tündérek! Legalább írjátok meg a pasinak hogy bocsi, de ezt jobban átgondolva nem akarjátok folytatni! Szó nélkül tudomásul fogja venni a valamire való, nem 70IQ-s srác/férfi! Amit páran műveltek az brutál cink!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!