Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki ingyenes Tindert használ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ingyenes Tindert használ az tud válaszolni az üzenetre?

Figyelt kérdés

Sry ha hülyeséget kérdeztem, de már a második beszélgető partner tűnik el hirtelen. Mármint még látom a profilt csak egyik nap tök jól elbeszélgetünk, másik nap már nem válaszol, mintha nem tudna írni. Lehet épp lejárt az előfizetés? Nem tudom milyen az ingyenes, regisztráció folyamán fizettem elő mert az ingyenes mindig sz*r, ki sem próbáltam milyen.

26F

2020. nov. 17. 00:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Tud írni csak nem akar.

Elég kevés fizetős funkció van benne. Legalább is ami hasznos.

2020. nov. 17. 01:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocs h ezt irom, de ez teljesen normalis tinder picsa magatartas. Jobb esetben par napig beszelgettek, aztan talal egy szebbet, jobbat, gazdagabbat es lelep. Csak azert nem szakitja meg a kapcsolatot h villoghasson h mennyi pali van oda ertr.
2020. nov. 17. 06:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
De kis naív vagy. "Lehet épp lejárt az előfizetés?" A nők nem fizetnek elő, hisz egy folytában match-ben vannak és annak írnak, akinek kedvük van. Azért tűntek el, mert volt jobb. Egy nőnek napi több levele van, amivel egymásnak felvágnak, hogy hú nekem mennyi levelem meg match-em van stb. Ilyen farokméregetés csak női verzióban.
2020. nov. 17. 07:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Végre egy kérdés, ami alatt a mocskos kis játékokat űző nőkről le van írva az igazság... :)
2020. nov. 17. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
máshol is lett volt irva lásd miért van ilyen sok lány....
2020. nov. 17. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Akivel Match van , azaz azonos a "tetszés" azzal lehet beszélgetni bármennyit. Nem kell hozzá előfizetés.
2020. nov. 17. 15:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Eléggé lehangoló hogy nem tudnak elköszönni, a hülye meg csak várja az üzenetet meg agyal hogy vajon hová tűnt, lehet baj érte szegény lányt vagy akármi. Remélem az élettől visszakapják.

Tisztelt idetévedt tinder tündérek! Legalább írjátok meg a pasinak hogy bocsi, de ezt jobban átgondolva nem akarjátok folytatni! Szó nélkül tudomásul fogja venni a valamire való, nem 70IQ-s srác/férfi! Amit páran műveltek az brutál cink!

2020. nov. 18. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!