Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy héten egyszer csak pár mondatot ír egy pasi, akkor az egó növelésre használ engem igaz? Vagy miért?
/internetes társkeresés/
Nem dolgozik amúgy, ideje lenne bőven.
Vagy az is lehet, hogy csak azt várná, hogy ne harapófogóval kelljen kihúzni belőled minden szót, mert egyoldalú a beszélgetés.
Esetleg simán csak van élete és nem az a hobbija, mint manapság sok fiatalnak és sajnos idősebbnek is, hogy naponta 8-10 alkalommal ráír a hozzá közelállókra, hogy mit evett, mit ivott, mekkorát kakilt meg milyen vicces cicás videót talált a neten.
Ennyi infóból most mégis mit kéne tudnunk?
De még mindig nem írtad, hogy miről szeretnél vele beszélgetni, mi a célod.
Én is azonnal szoktam válaszolni, újabban pont a sok hülye miatt szoktam le róla, mert már megy a sértődés, hogy nem reagáltam neki a harmadik ostoba vicces videójára, miközben kiírta, hogy aktív vagyok, mert épp normális emberekkel kommunikálok normális kérdésekben.
Mar regen nem kellene ezen gondolkodnod, egyetlen ilyen het utan is ra kellene jonni, hogy egyaltalan nem erdekled.
A varakozas es valaszolgatas helyett toltsd az idodet hasznosabb dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!