Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó srácok! Felnevelnétek annak a nőnek a gyerekét, aki annak idején visszautasított titeket?
Konkrétan arra gondolok, hogy próbálkoztok egy nőnél, aki titeket visszautasít. Aztán összejön egy másik pasival, aki aztán teherbe ejti, és lélép tőle. Vagy, egy idő után ráhagyja a gyereknevelést. A nő ugye akar maga mellé egy társat. Csalódik még ebben, abban, végül bepróbálkozik nálatok azon az alapon, hogy titeket már ismer régóta stb...
Itt a lehetőség, tehát mit tesztek? Összejöttök a nővel, és egyúttal vállaljátok a mostohaapa szerepet is, vagy inkább ti most utasítjátok vissza a nőt?
Csak ha én is nyomhatok belé egy gyereket.
Egyébként viccet félretéve én ezzel találkozom sokszor, tehát hogy a nőnek már van(nak) korábbi gyereke(i), de amikor idősebben összejön a bétával még annak is csinál egyet, hogy hagy örüljön az is a saját gyereknek, miközben eltartja a nő korábbi gyerekét is.
Szerintem itt azért nagyon nem mindegy, a dolgok mikor történtek. Nyilván nincs olyan balhere, aki összejönne egy nővel, aki 1 éve elutasított, de most egy újszülöttel kopogtat nála.
De ha mondjuk 20 éves kora körül utasította vissza az a nő, 10-15 év múlva lehet, simán összejönnek egyszerűen azért, mert ennyi idő alatt amúgy is sokat változnak az emberek. De akkor a pasinak éreznie kell, hogy nem pótléknak kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!