Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Visszahúzódó srácok! Felneveln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódó srácok! Felnevelnétek annak a nőnek a gyerekét, aki annak idején visszautasított titeket?

Figyelt kérdés

Konkrétan arra gondolok, hogy próbálkoztok egy nőnél, aki titeket visszautasít. Aztán összejön egy másik pasival, aki aztán teherbe ejti, és lélép tőle. Vagy, egy idő után ráhagyja a gyereknevelést. A nő ugye akar maga mellé egy társat. Csalódik még ebben, abban, végül bepróbálkozik nálatok azon az alapon, hogy titeket már ismer régóta stb...

Itt a lehetőség, tehát mit tesztek? Összejöttök a nővel, és egyúttal vállaljátok a mostohaapa szerepet is, vagy inkább ti most utasítjátok vissza a nőt?

2021. jan. 24. 15:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
35%

Csak ha én is nyomhatok belé egy gyereket.

Egyébként viccet félretéve én ezzel találkozom sokszor, tehát hogy a nőnek már van(nak) korábbi gyereke(i), de amikor idősebben összejön a bétával még annak is csinál egyet, hogy hagy örüljön az is a saját gyereknek, miközben eltartja a nő korábbi gyerekét is.

2021. jan. 24. 17:02
 22/36 anonim ***** válasza:
31%
pont e miatt kezdek "pénikolni" lassan tényleg elfogynak a normális vékony gyerek nélküliek, le lehet pontozni nem érdekkel
2021. jan. 24. 17:06
 23/36 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem itt azért nagyon nem mindegy, a dolgok mikor történtek. Nyilván nincs olyan balhere, aki összejönne egy nővel, aki 1 éve elutasított, de most egy újszülöttel kopogtat nála.

De ha mondjuk 20 éves kora körül utasította vissza az a nő, 10-15 év múlva lehet, simán összejönnek egyszerűen azért, mert ennyi idő alatt amúgy is sokat változnak az emberek. De akkor a pasinak éreznie kell, hogy nem pótléknak kell.

2021. jan. 24. 17:07
 24/36 anonim ***** válasza:
66%
Elhitetnem vele, hogy igen. 2-3 alkalommal meglenne, es szepen kihajitanam az eletembol... :))
2021. jan. 24. 17:08
 25/36 anonim ***** válasza:
79%
Biztosan nem. Akkor nem kellettem neki, akkor most miért kellenék? Ugyanaz vagyok ma is aki akkor voltam, tehát az egyetlen magyarázat csak az lehet, hogy nem talált nálam jobbat és "ha ló nincs, szamár is jó" alapon hajlandó lenne velem összejönni. Ebből meg nem kérek.
2021. jan. 24. 17:08
 26/36 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon nem.
2021. jan. 24. 17:14
 27/36 anonim ***** válasza:
75%
Nem hinném. Most tegyük fel egy teljesen normálsi próbálkozásra teljesen normálisan utasít vissza. Harag felé biztos nem lenne bennem emiatt. Amiatt viszont igen, hogy ennyire madárnak néz. Lehet kevésbé lennék diplomatikus, mikor elküldeném.
2021. jan. 24. 18:22
 28/36 anonim ***** válasza:
58%
Nevelje egyedül vagy keresse meg az alfát aki felelőtlenül beleverte a faxát. Fizessen csak még lesz nagykorú a gyerek!
2021. jan. 24. 19:03
 29/36 Clay Morrow ***** válasza:
100%
Senki más kölkét nem nevelném. Nincs az az isten, pénz, bármi.
2021. jan. 24. 22:10
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg vannak ilyen nők, akik a pitsájukkal akarnak megfogni férfiakat, aztán így mindegyiknek szülnek, akivel épp járnak.
2021. jan. 24. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!