Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó srácok! Felnevelnétek annak a nőnek a gyerekét, aki annak idején visszautasított titeket?
Konkrétan arra gondolok, hogy próbálkoztok egy nőnél, aki titeket visszautasít. Aztán összejön egy másik pasival, aki aztán teherbe ejti, és lélép tőle. Vagy, egy idő után ráhagyja a gyereknevelést. A nő ugye akar maga mellé egy társat. Csalódik még ebben, abban, végül bepróbálkozik nálatok azon az alapon, hogy titeket már ismer régóta stb...
Itt a lehetőség, tehát mit tesztek? Összejöttök a nővel, és egyúttal vállaljátok a mostohaapa szerepet is, vagy inkább ti most utasítjátok vissza a nőt?
10.-nek.
Bizony!
A villanyszámla, meg az éhes gyerek az nagy úr.
Esélytelen lenne.
Aki egyszer visszautasított, azzal már nem szeretnék semmit kezdeni, pláne nem szeretném, ha csak kihasználna.
Csak egy vérbeli idióta menne bele.
Háááát persze... Hogy nem!!! :D
Az tény hogy rossz vagyok csajozás terén de azért hülye én sem vagyok.
#17-es A számból vetted ki a szavakat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!