Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szomorú akkor ha meglát egy vele nagyjából azonos korú párt?

Figyelt kérdés

Nekem még sosem volt barátnőm. De szeretném megtudni már hogy milyen ha szerethetek valakit. Sosem volt még ilyenben részem. Nem nézek ki olyan jól, de főleg inkább nincs jó stílusom, magamba forduló vagyok. Valószínüleg sose lesz barátnőm, főleg olyan barátnőm akik a menő jól kinéző fiúkat szeretik, mert általában ezek a lányok tetszenek nekem.

Nagyon szomorú tudok ilyenkor lenni főleg azért mert nekem még sosem volt.

2021. jan. 22. 20:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem is annyira az azonos kor "üt", hanem inkább az, amikor végiggondolom, hogy X is milyen nő/férfi, Y is, Z is stb., mégis van hozzá illő párja. Hogy mindenki másra igaz az, hogy előbb-utóbb meglesz a zsáknak a foltja, kivéve engem.
2021. jan. 22. 20:25
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Önsajnálat nem vezet sehova, sőt, ártó társkeresés szempontjából (is).

Nem szomorkodok, ha látok boldog párokat.

2021. jan. 22. 21:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Ne figyelj rájuk, attól csak rosszabb lesz. Inkább gondolj arra, mikor ilyet látsz, hogy a dolog lehetséges, ergo neked is elérhető. Így már könnyebb lesz.

És ha nem ezen "kattogsz", még az esélyeid is növekednek rá, mert nem riasztasz el mindenkit.

2021. jan. 22. 21:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen, Én folyton elszomorodok. Számomra Karácsonykor a legrosszabb ez az érzés, a "szeretet ünnepén".😥
2021. jan. 22. 22:07
 5/11 Clay Morrow ***** válasza:
Nem, inkább örülök, hogy nincs hiszti és másnak való megfelelés is.
2021. jan. 22. 22:42
 6/11 anonim ***** válasza:
hasonló személyiség vagyok és elég későn lett az első barátnőm (23), de azelőtt általában pont, hogy inkább örültem, ha voltak a közelemben párok. szerettem őket kicsit figyelgetni, mit csinálnak, hogyan bánnak egymással, mitől érzik jól magukat együtt, stb. - úgy voltam vele, hogy valószínűleg én sem leszek örökké egyedül, és akkor már lehetőleg minél kevesebb hátrányt kelljen ledolgoznom.
2021. jan. 23. 00:13
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
Nekem az jut az eszembe egyből, hogy pár hónap, esetle év, és itt lesz a válás ideje.😈😈
2021. jan. 23. 07:57
 8/11 anonim ***** válasza:
35%
Én ilyenkor kb. azt gondolom, hogy: "Kellett a talicska? Akkor toljad!" :D F50
2021. jan. 23. 10:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Idegeneket nem szoktam nézegetni, a barátok sikerének és boldogságának pedig örülök.
2021. jan. 23. 12:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Sokan érdekkapcsolatba élnek
2021. jan. 23. 15:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!