Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a rosszabb?
Figyelt kérdés
Nem válaszolni az üzenetre vagy szétválni? Ismerkedtünk aztán abbamaradt. Azóta nem válaszol, talán jobb volna ha tiltana onnan. Ti melyiket szoktátok csinálni?2021. jan. 22. 11:19
1/10 anonim válasza:
Szétválni. Ha facebookra áttérés megtörtént akkor törlés/tiltás. Maximum várakozási idő 2 nap. Ha addig nem válaszol úgysem érdekled.
2/10 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem válik szét? Mert akkor ott van, csak nem válaszol. Szerintem ez rosszabb
2021. jan. 22. 11:26
3/10 anonim válasza:
Lehet talonban tart, ha nincs ló, jó a szamár is alapon. Vagy nem akar genyónak tűnni bontással. Inkább lépd meg te.
4/10 anonim válasza:
Ez sajnos bevett szokás manapság. Egyszerübb nem válaszolni ahelyett hogy megírja azt a tényt, hogy nem érdekled. Ugyan ilyen dolog az amikor csak rövid válaszokat ad vissza nem kérdez, vagy ugyanarra kérdez vissza. Ne törd magad ezen, sajnos ilyenek az internetes ismerkedési szokások. Ide tartozik a "visszajelölt de nem válaszol" dolog. Kezdj egy másikkal. Valószínüleg ö is talált másikat aki jobban megfelel az igényeinek, aztán talál még jobbat, stb. Akkor se lepödj meg, ha találkozol is majd valakivel, jól elvagytok a randin aztán ugyanúgy nem válaszol többé. Szemtöl szembe megmondani, hogy "ne haragudj, ez nem fog müködni" még ritkábban fordul elö, egyszerübb és könnyebb eltünni a semmibe.
5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyobb genyóság nem válaszolni :) lehet bontom, erről lemarad
2021. jan. 22. 11:57
6/10 anonim válasza:
Bontsd, legyél férfi, rengeteg nö van a világon, söt rengeteg sokkal jobb nö van. Ne ragadj le soha, lépj át az ilyen eseteken, így müködik, csak nem tanítják sehol.
7/10 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, a férfi csinalja ezt.
2021. jan. 22. 12:32
9/10 anonim válasza:
Attól függ a kapcsolat melyik stádiumáig jutottatok el. Ha csak két szól váltottatok az interneten akkor inkább csak tűnjön el. Ha viszont már kicsit közelebb kerültetek egymáshoz akkor illik lezárni. Mondjuk vannak olyan személyek akikkel nem lehetne lerzáni civilizált körülmények között és csak veszekedés lenne belőle...ebben az esetben én egyből tíltanám.
10/10 anonim válasza:
Elnézést, erre rákérdezhettem volna. Akkor: legyél nö, rengeteg férfi van a világon, söt rengeteg sokkal jobb férfi van. :)
Az is jusson eszedbe, hogy egyáltalán akarsz-e valamit egy olyantól aki így kezel. A lényeg, hogy ez csak egy kis kudarc/elutasítás, lesz még böven benne részed, ettöl ne veszitsd el a saját hozáállásod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!