Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek komoly kapcsolatra olyan nővel, akinek száz-valahány pasival volt szexuális kapcsolata?
60: én Budapesten lakom, itt is születtem, szóval nem a faluról beszélek.
Viszont valahogy azt látom, hogy az ilyesmi mindig kiderül. Sőt, általában nem is a pasik fújják be az ilyen csajt, hanem a többi nő, mert megy a pletyka ezerrel.
Ugyan mégis hogyan, ha egymástól független pasikkal fekszik össze valaki, és nem tud róla a kutya se?
Hagyjuk már ezt a riogatást...
#62: Amikor 1-2 sikeresebb haverom Tinder beszélgetéseit olvastam meg a hódításaikkal dicsekedtek a "diszkrét úriemberek" gyakran tűnődtem azon, hogy a Facebook ismerősi köreik annyira belterjesek, mintha a Barátok közt vagy az Éjjel-Nappal Budapest szereplői lennének.
A külföldiek is mókásak tudnak lenni, mikor azt hiszi az egyszeri nő, hogy az aztán a tutibiztos, mert a végén még bármilyen random kerületből átköltözik egy pesti srác a másikba aztán lebukik, mert összefutnak a SPAR-ban a kasszánál, a külföldi meg tuti... Aztán a nászúton ő szolgálja fel neki cipruson a koktélt vagy ő a londiner a szállodában.
Ezek inkább viccesek, mint kínosak, ilyenből még sose làttam problémát.
Sőt, velem is esett meg ilyen, mivel egyik szórakozóhelyen (Bp-en), ahova gyakran lejártam, csomó pasi megfordult, akikkel anno volt valami (nem feltétlen szex, és nyilván nem onnan ismertem őket, de valahogy mindenkivel ott futottam össze.)
Röhögtünk egyet, és minden ment tovább :D
Ha nem vp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!