Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek komoly kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek komoly kapcsolatra olyan nővel, akinek száz-valahány pasival volt szexuális kapcsolata?

Figyelt kérdés
Van köztük komoly, megcsalásos, munkahelyi kollégás, egyéjszakásos, szexkapcsolatosos, stb.
2021. jan. 21. 15:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:

50. Az "eszmefuttatásoddal" csak az a probléma, hogy szerinted csak olyan nő létezik

- aki sok partnerrel volt és őszintén bevallja, vagy

- aki sok partnerrel volt és letagadja.

És akkor szerinted válasszuk az elsőt, mert az milyen jó!

Szerencsére nem csak őszinte meg hazug rib.ik közt lehet választani.

Ám meg tapasztalat szerint a szép nők vannak inkàbb tartós kapcsolatokban, és a középkategóriás proli nők ugrálnak fas.zról-faszra a hétvégi bulikban, mert amúgy kapcsolatra alkalmatlanok.

De akinek egy Annácska az etalon, annak minek is magyarázok?

2021. jan. 22. 12:36
 52/64 anonim ***** válasza:
100%
50: Érdekes elképzelés a "kényszeres őszinteségről". Egyszerűen vannak emberek akik ha azt mondják 4, akkor őszinték. Hihetetlen, igaz? Nem mindenkinek célja összefeküdni a faluval, ettől még nem az lesz az "őszintébb", aki 40et mond.
2021. jan. 22. 12:37
 53/64 anonim ***** válasza:
73%

Milyen kultúrkörből? Bulizós partizós fajtából ahol nem volt túlmisztifikálva a szex :D

2021. jan. 22. 12:45
 54/64 anonim ***** válasza:
42%

Csak a személyiség számít.

Aoám egyszer fogadásból egy év alatt majdnem 300 nőt vart le. Így is ő vesztett.

2021. jan. 22. 13:08
 55/64 anonim ***** válasza:
100%

#50-es nek üzenem

Ez mind szép és és felőlem lehet őszinte. De nekem meg ne kelljem már egy r*banccal összejönni akin át ment a fél város.

Sok nőt ismerek de még a legnagyobb r*banc sincs a 100 férfi közelében sem.

Azok a számok amiket meg írtál szerintem irreálisak. Nincs ember aki ennyi más emberrel szexelne. Ezek csak ilyen felső top 5%-os emberekre vonatkozik csak leginkább.

Az átlag emberek ennek a közelében sincsenek....

2021. jan. 22. 13:14
 56/64 anonim ***** válasza:
75%
Ja, tényleg milyen általános a 30+ szexpartner egy nőnél... Ha így volna, akkor az összes férfi ünnepelne! Én azért eléggé laza életet éltem, de 100 nőből 10-et lehetett relatív könnyen ágyba vinni. Innen a gyk-ról is ismerek vagy 30 nőt, de egy szexkapcsolat sem jött össze, mivel komoly kapcsolatot szerettek volna. Az én tapasztalatom is a kb. 1-5-10 partner a nőknél. Aki ez fölött volt, annak már híre kelt. :)
2021. jan. 23. 00:34
 57/64 anonim ***** válasza:
52%

#51: Nem, természetesen létezik a kevés partnerrel lévő őszinte is, sőt még a kevés partnerrel lévő vagy szűz, aki felfelé kerekít is.

Pusztán arra célzok, hogy egy nő, aki azt mondja, hogy 100 körüli pasival volt, az 99%-os valószínűséggel őszinte, míg aki azt mondja, hogy kevés arról sosem tudhatod biztosan, hogy mi az igazság.

Ugyanis a negatív tulajdonságokkal kevés ember kérkedik.

De ugyanez igaz a férfiaknál. Ha valaki azt mondja, hogy hűtlen típus, hajtja a vére, börtönben is volt már, van egy zaciban lévő gyereke, ütött már meg nőt, stb. akkor az is sokkal nagyobb valószínűséggel lesz őszinte, mint az, aki azt mondja, hogy ő mindig hűséges, sosem volt börtönben, a törvény ellen sem vétett sosem, bal kézről sikerült gyereke sincs és sosem bántott nőt.

És ezzel nem azt mondom (mielőtt ezt is kiforgatod), hogy a társadalom többsége bűnöző hűtlen tróger lenne, de még azt sem, hogy ilyenekkel kellene összejönni bárkinek, csak mert őszinte...

Azt akarom átadni, hogy KEZELD FENNTARTÁSSAL A TÚLZOTT POZITÍV INFORMÁCIÓKAT. Mert a világ nem ennyire szép... És ami túl szép, hogy igaz legyen, az legtöbbször nem az.

Azzal amúgy egyetértek, hogy a szép nőknek van kevesebb partnerük, mert a legjobb pasik közül válogathatnak és a férfiak is ragaszkodnak hozzájuk és jobban odateszik magukat a kapcsolatban, az átlagos és csúnyácskább pedig gyakran keres önigazolást azzal, hogy ő jó csaj, mert mindig van, aki megdugja.

Egyik 300+ partnerrel büszkélkedő Badoo-hercegnő kolléganőm konkrétan 110 kiló és van 2 gyereke, akiket egyedül nevel. És ez a 300 úgy jött neki össze 30 éves korára, hogy sosem volt rosszlányokon és többször volt több éves komoly kapcsolatokban. Viszont tinikorában sokat pasizott meg szingli időszakaiban volt, hogy naponta új pasival volt, mert a férfinek csak egy alkalomra kellett, így felpörgött a számláló.

#52: Elolvastad a hozzászólásom többi részét is? Előfordulhat, de akkor más probléma van. Frigid, alacsony a libidója, túlzottan válogat, így te sem fogsz neki megfelelni, stb.

Ha olyan férfi vagy, aki nem akar első randin szexelni, meg amúgy is elvagy úgy, hogy mondjuk hetente 1x, meg menstruáció alatt teljes kihagyás meg csak misszionáris sötétben, akkor lelked rajta. Semmi baj nincs vele, ha ilyen típus vagy. Csak tudd, hogy mivel jár, ha egy nő x évesen y partnerrel volt és az az y alacsony szám.

Mert ha nem HOSSZÚ kapcsolatból lépett ki, akkor valószínűleg nem az isten lábát fogtad meg olyan nővel, aki otthon évekig is kaparja a falat a vibrivel és arra vár, hogy egy pasi mellett kitörhessen, mint a vulkán, hanem azért becsúsztak neki alkalmik, amikkel nem büszkélkedik.

#54: Azt hogyan, az majdnem minden napra 1 nő... Rocksztár volt az öreg?

#55: Nem kell összejönni, örülök is, ha megmaradnak nekem. Legalább ha nem illünk össze sem volt felesleges a randi, mert simán tudom szervezni úgy, hogy utána feljön hozzám.

"Sok nőt ismerek de még a legnagyobb r*banc sincs a 100 férfi közelében sem."

Nekem meg társaságon belül vannak olyanok, akiknek nem illik az ÁJK-n végzett imidzsükhöz, hogy Soundon olyan részegek voltak, hogy az angolok sátrából kellett kihozni őt, aztán 20 percre rá elnézést kellett kérnünk a holland sráctól, akire rányomult, mielőtt a srác barátnője megtépi, majd végül 2 indiai sráccal "barátkozott" össze és eltűnt, majd vigyorogva térek vissza 1,5 óra múlva és meghívtak minket italra és nagyon rossz angolsággal áradoztak, hogy "love hungary, hungarian girls beautiful meg best country"

Ugyanez a lány Ozorán is volt, oda nem kísértük el, de a fentiből kiindulva az is érdekes lehetett.

Rengeteg országban is volt. (ami kint történik az ott is marad)

Na ő volt, aki szintén olyan 100 körül számolta, amit aztán lecsökkentett, hogy így utánaszámolva "csak" olyan 80 körül volt. Közben meg csak az 50 körül volt, akivel ilyen 1-2 heteket "járt" és bemutatta nekünk az évek alatt, ezeket már nem tagadhatta le. És nem 18 éves korában vesztette el a szüzességét, szóval előtte is volt, amikor még nem ismertük.

Ja, és csak az több volt, amikor keresetkiegészítésként masszázslány volt, mert mi ezt is tudtuk róla, csak megígértük neki, hogy nem mondjuk el senkinek.

Persze lehet, hogy konkrét aktus nem volt 100-nál több és masszázslányként is csak natúr francia meg kézi levezetés volt, bár akkor nem lett volna annyi pénze, mert nem volt annyira extra szépség.

"Azok a számok amiket meg írtál szerintem irreálisak. Nincs ember aki ennyi más emberrel szexelne."

Jobb külsejű férfi haveroknak összejön ennyi 14 és 30 között. Persze nyilván úgy, hogy nem vetik meg a numerákat akkor sem, ha tartós kapcsolatban vannak, de ha a nehézségi szintet figyelembe vesszük, hogy egy nő ha szexelni akar, akkor szexel még aznap, a férfi meg mondjuk 1-2 héten belül szervezi le azt, hogy írogatás, találkozó, randi, majd légyott, illetve ha egy nő szexelni akar, akkor szórakozóhelyen valakivel hazamegy, ha egy férfi, akkor lehet, hogy már lepattanó sem jut, mert az meg addigra megsértődik, hogy korábban a szőkét fűzte, aztán "ha ló nincs, szamár is dologba ő aztán bele nem megy".

Szóval egy nőnél ha csak hetente 1 nap bulizik az 52 hét, csak a felében vigyen haza valakit, az évente 25, 4 év alatt, amíg egyetemista összejön a 100 és még csak ordas ribiről sincs szó, aki 3 srácot is leszop részegen a mosdóba meg fekák viszik gang bangbe, meg kell a pénz és kipróbálja a woodman's castingot vagy a rosszkányokat.

A 100 olyan lazán összejön egy nőnek, aki mondjuk 15 éves kora körül veszíti el és pár évig szingli 15 és 30 között, mint a huzat.

Sima átlag melós férfiaknak összejön 20-30 úgy, hogy igazából meg sem erőltetik magukat.

#56: Miért is ünnepelne, amikor a nők 80%-án a férfiak 20%-a osztozik?

Ajánlom figyelmedbe Red Vixen hozzászólását.

Ja, a másik, hogy néha elgondolkodtam én is, hogy ha némelyik férfi tudná, hogy amíg ő dolgozik mit csinál a párja, vagy akár a munkahelyén mit csinál mondjuk ebédszünetben, akkor érdekes lenne.

Persze tudom, a lányok angyali teremtmények, hűségesek, csak szerelemből képesek szexre hosszú udvarlás után, stb...

2021. jan. 25. 12:22
 58/64 anonim ***** válasza:

"csak szerelemből képesek szexre hosszú udvarlás után, stb..."

=> Akitől akartam is valamit, azzal azért húztam az időt, nehogy túl korán (nem, nem azért, mert mit gondol rólam.)

De a "mindent leszarok" időszakoknál bizony hogy úgy voltam én is, na essünk túl rajta, azt haladjunk,van ma még más dolgom is rajta kívül 🤣

2021. jan. 25. 12:38
 59/64 anonim ***** válasza:
100%

"De a "mindent leszarok" időszakoknál bizony hogy úgy voltam én is, na essünk túl rajta, azt haladjunk,van ma még más dolgom is rajta kívül 🤣"

Nincs ezzel gond kislány... csak amikor túl vagy a "leszarom" időszakodon, akkor ne csodálkozz, ha valaki azt mondja, hogy haladjunk, nem kellesz, mert jobb dolga is van, mint egy kiélt csajt tutujgatni.

(Hmm, amíg 16-35 között voltak, addig mindig hallgattam az ilyen "kikapós" csajoktól, hogy nincs itt semmi látnivaló, ők csak szeretnek élni, de semmi hátrányát nem tapasztalják, mindig gond nélkül bepasiznak.

Most a többségük elmúlt 35, van aki már 40 is, szeretne normális, stabil kapcsolatot, és a 99%-uk csodálkozik, hogy miért nem akar egyetlen férfi sem szóba állni velük azok közül, akik tudják, hogy milyen életük volt, és bizony az ilyen életnek gyorsan híre megy)

2021. jan. 25. 18:55
 60/64 anonim ***** válasza:

Hidd el, az tudja, akit én akartam, hogy tudja...

A gyöpös agyuakat kiszűrtem anélkül is, hogy bàrmilyen számról szó essen.

És már rég túl vagyok azon az időszakon, sose kellett csodálkozzak semmin, mert ha komolyat akartam, is kiszúrtam, ki az, aki csak dugni akar, és ment a levesbe...

Akivel megvolt a kölcsönös hosszútávban gondolkodás, nem ez volt a döntő.

Szerencsére nem egy ócska kis faluban lakom, ahol ha Nagyfa$zú Pista bekopog hozzám valamiért, másnapra mindenki azt beszéli, hogy keféltünk :D

2021. jan. 25. 19:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!