Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek komoly kapcsolatra olyan nővel, akinek száz-valahány pasival volt szexuális kapcsolata?
Azaz hazudjun:D
Amugy elarulom, a "nem szamolom" az automatikusan nagy szamot jelent. Olyan nagyot, hogy mar szamolni sem tudja. Upszi.
Hány pasi válaszolja ezt.... Az rendben van?
Ki mondta hogy rendbem van?...
Ha a pasi ugyanezt mondja, hogy nem tudja az olyan, mint ez a 100-as csaj.
Akkor ha pasiban zavar, ha nem szamolja, miert veded azt a not, aki szinten nem tudja megmondani mennyi pasival volt. Talan magadra ismertel? Vagy te jarnal olyan pasival, aki 100 noben volt benne hmmm?
17-es
Ezt honnan veszed, hogy átlagosan 1-5 partnere van egy nőnek mire megházasodik? Ha mondjuk korán 25 évesen házasodik akkor el tudom talán képzelni, de ez a szám azért nagyon kevés. Én Németországban élek, ott mondjuk 30 felett házasodnak az emberek, de 15-20 partner az átlag, ez a normális sokszor. Magyarországon konzervatívabbak az emberek? Csak kíváncsiságból kérdezem, mert már jó ideje nem élek ott és érdekelne, hogy ott hogyan mennek ezek.
Egyébként kérdező, 100 partner sok. 😀 20-25 még azt mondom rendben, ha 16 évesen kezdte és most mondjuk 30 felett van. De a 100 az a tényleg mindenkivel. 😀
Nem, én csak 35-tel voltam, de ezt is sokallják páran :D de pasitól kaptam olyan választ, hogy 50-100 között... Meg hogy nem tudja...
Férjem azt mondja, 25-30 körül... :D
Olyan viccesek az ilyen csajok.
Előbb végig dugja őket az egész környék, a munkahelytől a haverokon át.
Majd hirtelen rájönnek, hogy ebből nem lesz komoly kapcsolat, így elkezdenek problémázni, hogy ez ugye nem baj, meg magyarázzák, hogy ők nem is olyanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!