Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lenne egy férfi azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lenne egy férfi azért lúzer mert nem akar nőt?

Figyelt kérdés

Eléggé elegem lett a nőkből, sajnos helyes sem vagyok, meg úgy összességében nem vágyok nőre.

Mikor ott a lehetőség és direkt "elhalasztom", akkor csak jön a haveroktól, ismerősöktől a megjegyzés hogy micsoda luzer vagyok

2021. jan. 21. 07:43
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
nem mindegy, hogy nem akar vagy nem kap. amugy ez tipikusan ilyen ostoba korlatolt felfogas, hogy ha egy ferfi hikagy egy szexet, akkor luzer, ha meg a no belemegy, akkor ri banc.
2021. jan. 21. 07:48
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Elég sokan vannak akik nem akarnak manapság barátnőt/feleséget akár elváltak akár még meg sem házasodtak közül is.

Általában azt lúzerezik, aki akarna vagy mindent megtesz a nőnek csak, hogy legyen valami aztán mégse lesz semmi. A többiekre pedig max rámondják, mert nem tudják hova tenni.

2021. jan. 21. 07:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Ettől senki nem lesz az.
2021. jan. 21. 08:58
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Attól függ egyébként kaphatna-e ha akarna, vagy sem. Úgy könnyebb nem akarni nőket, hogyha ők sem akarnak téged. Ha sok nőnek tetszel és úgy mondasz nemet az a keménység.
2021. jan. 21. 11:02
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg az vagy, de nem azért mert nem akarsz nőt.
2021. jan. 21. 13:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Mert nem direkt halasztod el, csak önigazolást keresel. Aki direkt halasztja el, annak sokkal értékesebb az ideje, minthogy a Gyakorin írjon ki kérdést és kiegyensúlyozottan röhög a haverjai pofájába, hogy neki van élete, nem pedig őrlődik legbelül...

4-es: Nálad a pont! Egy kezemen meg tudom számolni, hány ilyen férfit láttam és maximális tiszteletem az övék, amikor néztek még nálam jobb pasik is, hogy "Ember, te most ezt így visszautasítottad?" vagy "Ember, most ajánlotta fel az exed, hogy legyen csak szex és csak ő kényeztet téged, neked meg fontosabb a haveri sörözés?"

De közös ezekben a srácokban (amellett, hogy igen jól néztek ki), hogy egyiküket sem hatotta meg a dolog, nem foglalkoztak vele, hanem röhögtek és talán volt is bennük egy kis büszkeség és kicsit még ő nézett le minket amiatt, hogy mennyire ösztönlények vagyunk.

2021. jan. 21. 15:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert aki ide erről kérdést ír ki, az akar nőt.
2021. jan. 21. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a típus a lúzer aki valójában akarna nőt de nem kap. Ezért beletörődik és azt állítja nem is akarna...
2021. jan. 22. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!