Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még más lúzer férfi is, aki olyan mint én, hogy elcseszte az életét, nem piacképes szakmát tanult (vagy nem piacképes diplomát szerzett, mint én és csak nettó 220 ezret keres 35 évesen)és a mamahotelban ragadt 30+ évesen is?
Én 18 évesen két bőrönddel mentem el otthonról 30 éve, érettségivel. Levelezőn lediplomáztam, most házam van, autóm, és jól keresek.
Azzal, hogy otthon tudtál lakni egy nagyon előnyös helyzetből indultál.
Ha az egy mamahotel akkor sajnos az életképtelenséget jelenti, azt hogy felnőtt emberként nincsenek céljaid, nem akarsz harcolni nem akarod a saját életed élni.
Diplomával 4 műszakban dolgozok egy gyárban jelenleg. Korábban voltam szalagmunkás, konyhai kisegítő, pizzafutár, árufeltöltő, illetve telefonbolti eladó is. Eleinte nagyon derogált aljamunkát végezni, azóta beletörődtem. Nem is a diákhitel és a fölöslegesen megszerzett papír zavar, hanem az, hogy 4,5 évem elment az életemből teljesen értelmetlenül.
A nettó 220 egyébként, nem kell hinni a propagandának: jócskán átlagon, de legalábbis mediánon felüli. A mostani helyemen én is pont ennyit keresek, és korábban el sem tudtam képzelni, hogy létezik ilyen fizetés is Magyarországon.
És mindez azért érdekes társkeresés szempontjából, mert én pont azt gondolnám, hogy mi vagyunk az erős személyiségek. Akik nem törtek meg, nem adták fel, felvállalják, hogy ennyit kaptak az élettől és ennyiből próbálnak a legtöbbet elérni. Ehhez képest mit érzékelnek ebből a nők? Hogy gyárban dolgozik, meg hogy szegény. :D Hihetetlen, milyen világban élünk...
Mamahotelről meg annyit, hogy nem mindenki utálja a szüleit. Én teljesen jól elvagyok édesanyámmal, egyikünk se akarja a másikat sajnos agyonverni féltéglával ("sajnos", mert ahogy olvasom, ez ma már szégyen). Majd ha lesz kivel összeköltözni, természetesen megyek is. De addig minek pocsékoljam a pénzemet arra, hogy elmondhassam magamról, hogy "nem anyámmal élek"?
Ehhez képest mit érzékelnek ebből a nők? Hogy gyárban dolgozik, meg hogy szegény. :D Hihetetlen, milyen világban élünk...
Ez sajnos borzalmas érzés, pedig ugyanolyan emberek vagyunk mi is.
Nem ezen múlik, az én korosztályomban (40 körüli) még az volt a divat, hogy közösen értünk el mindent a semmiből.
Amúgy tanárként nekem a havi 200 sem jön össze, bár nem sok hiányzik hozzá. Így magántanítványokat vállalok, hogy megéljek. Ha nem lennék egyedülálló anya akkor elmennék valami jó multicéghez a nyelvtudásommal, de ez ugye gyerek mellett nem megvalósítható. Nem tudom milyen diplomád van, de nyelvtudással mindig van esély más irányba is tapogatózni.
Amúgy meg ha már 5 éve ennyit keresel és mamahotelben élsz, meg kellett volna spórolj 5 misit.
Ha amúgy rendben van és tudsz mit nyújtani a lánynak érzelmileg, jellemben stb akkor közösen vehettek egyet. De ilyen negatív attitűddel nehéz ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!