Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő 40 évesen is lehet piacképes, ha nincs gyereke?
Sokan terjesztenek itt különböző statisztikákat, hogy 30 fölött már a férfiak lesznek a kelendőbbel, a nők már szinte semennyire. De ezek a statisztikák (még ha igazak is), nyilván azért vannak így, mert sok nőnek 30 fölött gyereke van. A legtöbb férfi meg nem hajlandó más férfi kölykét még elviselni sem, nem hogy még ő nevelje. Inkább addig keres fiatalabb, gyerektelen nőt, amíg nem talál, sokszor hosszú évekbe telik.
De mi van akkor ha egy nőnek nincs gyereke, és még 40 évesen is fiatalos és vékony?
Ha csinos,vékony és nagyon nõiesen öltözködik akkor ide vele.
Ez a véleményem.
Akkor már fizetnek inkább gyerektartást a huszonéveskéknek :D
31/f
Én elmúltam 40 éves van két tündéri gyerekem (nem kölyköm)és így is gyorsan el tudnék kelni. Én épp azt tapasztalom, hogy egy érett férfinál, ha komolyan vonzódik nem akadály a gyerek.
Viszont, aki ennyi idős korára nem alapított még családot azt meg pont, hogy inkább elkerülik, mert úgy érzik van vele valami probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!