Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jeleket küldenek a lányok, ha tetszik nekik egy fiú?
Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, amikor már ismerik egymást, hanem ha pl. szórakozóhelyen, parkban, stb. helyen vannak. Még sosem volt barátnőm és barátai úton sem hiszem, hogy találni fogok, mert minden barátomnak szintén fiú barátja van :/2021. jan. 20. 21:15
1/8 anonim válasza:
Szerintem ha bámul téged, az már elég nagy zöld jelzés :D
2/8 anonim válasza:
Ha teljesen ismeretlenre gondolsz, akkor a legtipikusabb jel, hogy gyakran feléd néz. A szemezés elég egyértelmű, de van aki ehhez félénk és elkapja a tekintetét.
3/8 anonim válasza:
Általában a csajok 99%-a annyira fél a visszautasítástól, hogy a jeleket becsomagolják 323534141 rétegbe, így ember nincs, aki észreveszi őket
4/8 anonim válasza:
En nagyon latvanyosan zavarba jovok olyankor. Nezem, de elkapom a tekintetem, mosolygok. Ha ismerem, akkor pedig leblokkolok a kozeleben :D
5/8 anonim válasza:
Ha rád néz, figyel. És ha te észreveszed h ő figyel akkor úgy tesz mintha nem is nézett volna rád. Folyton mosolyog, vagy produkálja magát előtted.
6/8 anonim válasza:
"Folyton mosolyog, vagy produkálja magát előtted."
Basszus, van a házban egy csaj, aki folyon ezt csinálja, ha meglát.
Eddig azt hittem, hogy azért, mert minden 4.5 éves így visekedik, erre kiderül, hogy a felnőtt nők is, és ez a vonzalom jele.
7/8 anonim válasza:
Sajnos semmit sem jelent. Nekem hányszor volt h nézett, mosolygott, állandóan ő beszélt hozzám, aztán kiderült h sok éve párja van és mindenkivel ilyen...Nincs egyértelmű jel, sőt leginkább a 3-asnak van igaza.
8/8 anonim válasza:
Szerintem PWM jelet küldenek, 1%-os kitöltési tényezővel.
Vagyis az esetek 1%-ában van esélyed észrevenni a jeleket, egyébként meg nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!