Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell ahoz tennem hogy ne mindig csak én legyek a vágyódó fél-hanem én is érezhessem a Nő vágyódását?!?
Igen. Valóban az volt.
Szinte alig tudtam róla valamit, de nagyon megfogott.
Jó, hogy átéltem ezt.
Amikor a vágy nem a poziciójának, nem a bankszámlán lévő összegnek, és nem is az autójának, vagy egyéb státusz szimbólumnak, hanem magának a férfinak szól.
Azt hiszem váratlanul érte a dolog. Szerintem nagyon szép emlék marad neki.
27-es, én is találkoztam valaki hasonlóval. Szerintem neki nem marad szép emlék. Nekem se. Kiradíroznám az életemből, ha tehetném.
Évekig hülyített, szerintem ő is szerelmes volt, de ellenálltunk...Aztán lebukott a felesége előtt egy levelezéssel és mert látszott rajta, hogy nem jól van. És megtagadott engem. Mindent áthúzott, ami szép volt benne, annak ellenére, hogy soha nem teljesedhetett be, azzal, hogy megtagadott, mindent áthúzott, a szép részét is.
Amúgy meg szerintem erre születni kell.
Le szoktak érte pontozni, de az a véleményem, hogy ennek a vonzóerőnek a titka a tesztoszteron.
Olyan soha nem lesz, hogy minden nő vágyni fog rád és egy nő sem fog vágyni rád, ha nem adsz rá okot, vagyis, hogy nem vagy szimpatikus és vonzó számára. A vágy nem fog a semmiből születni, és alapvetően egy szubjektív dolog.
Imádom a páromat és éreztetem is vele, hogy vágyom a közelségére és a társaságára. Mivel érte ezt el? Van egy számomra imádnivaló személyisége, egy számomra vonzó külseje és több közös érdeklődésünk, amik még szorosabbá teszik a kapcsolatunkat. Itt jön képbe ismét a szubjektivitás, mert a nővérem megőrülne a párom mellett, így nem lehet mindenkinek vonzónak lenni.
25/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!