Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alapon vár egy nő egy sziánál többet első levélként ha nincs semmi kiirva a profiljára?Nem fogok a képére bókolni elsőre levélben.
Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 14:25
1/19 anonim válasza:
Milyen alapon várod, hogy egy nő visszaírjon?
2/19 anonim válasza:
Minek irsz ra olyanra, aki arra nem vedte a faradsagot, hogy irjon magarol par sort? Mit gondolsz, mi fog tortenni? Az ilyeneket balra dobaljuk, nem pazaroljuk az idonket.
3/19 anonim válasza:
Ha az utcán látsz egy nőt, azt is úgy szólítod le hogy "szia" és ennyi?
4/19 anonim válasza:
"Szia,
Královics Ödön vagyok, 27 éves, építészmérnök. Azért vagyok fent, mert komoly kapcsolatot keresek.
Mesélsz magadról esetleg egy kicsit?:) Te milyen céllal regisztráltál?"
Ehhez egyetem kell?
5/19 anonim válasza:
Nem feltétlenül az a helyzet, hogy többet vár. De gondolom jelenleg egy társkereső oldalról van szó. A nőkre ilyen oldalon napi szinten többen is ráírnak, ezáltal nagyobb a merítés. Ha te csak egy szimpla "sziát" írsz kevesebb az esélye, hogy visszaír, mintha egy frappáns szöveget írnál, amivel könnyen elindul a beszélgetés. Nem muszáj amúgy bókolnod, de írj valami olyat, amire lehet reagálni.
6/19 anonim válasza:
Ha minimálisan sem erőlteted meg magad az ismerkedésnél akkor mi alapján várod el, hogy az udvarlók közül téged válasszon? A köszönés az a minimum, azt a boltban is szokás.
Vagy ha ennyire nem tudsz mit írni akkor ne olyan nőt célozz meg akinél nincs semmi írva az adatlapjára.
7/19 anonim válasza:
Ha jól nézel ki elég egy szia is.
8/19 anonim válasza:
Copy pasté-zd be amit a 4-es írt oszt kész. :)
9/19 anonim válasza:
4-es vagyok, azért a személyes adataidat helyettesítsd be! :D
10/19 anonim válasza:
Kezd úgy, hogy "Szivasz!" Leonardnak bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!