Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy telt az év utolsó 1 órája és hogy telik az újév első órája?
Sírtam és sírok.
Jól kezdődik az év. 😂
Utolsó órában fürödtem. Utána pedig beszélgettem a rokonokkal meg néztem South Park-ot és olvastam Mátyás királyról néhány érdekességet.
Szabad percekben pedig a jövőn gondolkodtam. Na ez a része rossz volt. Inkább nem is gondolok rá.
Mivel ritka alkalmak, hogy egyedül lehetek. Így ugy sem lát senki alapon "pogóztam"(azaz összevissza ugráltam):D.fülesbe electronic music, plusz tánc és edzés.
Meg csukott szemmel visszamentem az időben, mikor külföldön mutatott be minden éjszakai helyen a közvetítőm, (vendéglátás), mindenhol uv és neon, hatalmasan csodaszép és vonzó izgalmas volt minden, meg egy rakat minden máson nosztalgiáztam. A kinti exemen, a zenéinken, az otthoni táncon, csak kettesben zene nélkül, stb
Borzasztóan hiányzik az "előző"életem.
Csak mivel korán kell kelnem, így muszáj abbahagyni. Megint 365 napra valszeg. ("Rendes"elet suli munka karrier család, főzés mosás minden sz.r)
*azért nem maradt ki barátommal a hívás. Ettől szerelmesebb is lettem :D
Plusz a sok buek üzik jobbra balra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!