Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, problema lenne nektek, ha egy ferfinak szep fogsorai vannak, de sportserules miatt kiesett elol egy foga es az potolva van?
Ha normális helyen csináltatod, nem valami zugrendelőben óccsóé, akkor ugyan olyan, mint az igazi.
Ha mostanában csinálták, akkor azért érzed még furának, mert egy idegen dolog került a szádba, ezt az agyadnak még fel kell dolgozni. Pár hét és megszokod.
Nő vagyok, nálam is hasonló a helyzet, csak nekem 3 első fogam van pótolva. Engem is nagyon feszélyez ismerkedésnél, de ez van.
25N
Nő vagyok, genetikailag pocsékak a fogaim, mindkét szülőmtől ilyen vonalat hozok. Én moshatok akármennyire és akárhányszor fogat, használhatok mindenféle csodaszert, legfeljebb minimálisan lassabban esnek szét. Erre rátett az is, hogy kamaszként csak sztk-ba játhattam, a szüleim nem fizettek magánorvost, és ott még jobban szétcseszték: mint a hentesek, úgy estek neki.
A magánorvos, akihez most már járok, azt mondta, évekkel ezelőtt koronát kellett volna rakni kb. az összes fogamra, de legalább a rágókra. Rengeteg pénzt és időt és fájdalmat megspórolt volna... Nincs egy fogam sem, ami ne lenne tömve, kezelve, van hátul egy hiányzó fogam, amire majd híd fog kerülni, csak rohadt előbb a megmaradtakat kell rendbetenni, és akkor tudok a pótlásra költeni, ha azok megvannak.
Azt kell mondjam, hogy senkit az égegyadta világon nem érdekelt eddig. Nem rohad a szám, mert kezelve van, nem látszik szuvasodás. Az exemnek is volt egy pótolt foga, ha egyszer nem esett volna le a pótlás, akkor lehet, sosem tudom meg. A páromat sem érdekli.
Hidd el, ez a probléma most csak a fejedben létezik: a valóságban kb. senkit nem érdekel, hogy az a fog valódi vagy sem, ameddig látszik, hogy törődsz a fogaiddal.
Hányszor kérdezed még meg?
Azt se tudom melyik a nem igazi, teljesen jól néz ki mindegyik. Nem értem miért kell ezen hisztizned.
Lépj túl rajta.
Ha nem megy a csajozás, az nem a nyomorult pótfog miatt van.
Te jó ég, dehogy. Ha jól van megcsinálva, fel se tűnik.
A férjem kamaszként leesett valahonnan és kitörte az első két fogát. De nem ám csak úgy a sarkát, hanem konkrétan félbetört mindkettő. Nem is tudtam hogy pótolva van neki, amíg el nem mondta, mert egyáltalán nem látszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!