Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy aki nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy aki nekem tetszik az nem akar tőlem semmit, de akinek én jövök be, ő nekem nem szimpatikus.?

Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 16:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
magasra raktad a lécet
2021. jan. 14. 16:44
 2/16 A kérdező kommentje:
Ezt, hogy érted?
2021. jan. 14. 16:45
 3/16 anonim ***** válasza:
60%

Elarulom de ez csak ~40% hogy igy van tehat nem biztos igy ne sertodj meg!!!!!

Vagy olyan faszi vagy aki atlagon aluli testu es arcu es bomba szep fullos not akar,vagy olyan no vagy aki tul vekony/elhizott vagy mert zabal vagy mert sajnos beteg pl hormonzavar tehat nem onhibad es isteni testu gorog felisten faszi kockas tokeletes hasan akarod reszelgetni a sajtot. Tehat kategoriakkal rosszabb vagy mint akik bejonnek.

Ez kb 40% csak tehat NE vedd magadra. Sok az ilyen is. De lehet magasabbak az elvarasaid mint amilyen a kulsod mint no vagy mint ferfi. Ez vonatkozik a belsodre is.

Mondom. Ne sertodj meg.

2021. jan. 14. 16:48
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
Mert logikusan nagyon kicsi az esély arra, hogy pont ugyanaz tetsszen neked, akinek te is tetszel. Ne aggódj, majd találsz valakit, akivel kölcsönös lesz az érzés!
2021. jan. 14. 16:48
 5/16 anonim ***** válasza:
44%
Hidd el amint nem foglalkozik veled az akinek bejösz, hirtelen be fog jönni.
2021. jan. 14. 16:52
 6/16 A kérdező kommentje:
oké 3as, ne sértődök meg. Nem erről van szó amit leirtál, amúgy nő vagyok. Nem vagyok olyan amit leírtál, és a csávó sem egy adonisz akit kinéztem, inkább a kisugárzása az ami nagyon vonz.
2021. jan. 14. 16:53
 7/16 A kérdező kommentje:
5-ös annak nem lenne túl sok értelme, inkább az lenne a jó ha békén hagyna.
2021. jan. 14. 16:54
 8/16 anonim ***** válasza:
2021. jan. 14. 17:02
 9/16 anonim ***** válasza:
27%
#2: úgy, hogy nem vagy olyan jó nő, mint gondolod. Akik téged észre vesznek, átlagos srácok, neked nem kellenek, mert jobbra vágysz. Akiket meg te veszel észre, nem tartanak olyan jó nőnek, mint amire ők vágynak.
2021. jan. 14. 17:15
 10/16 anonim ***** válasza:
#3 vagyok de kb ugyanazt irtam le mint a #9 :D
2021. jan. 14. 17:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!