Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennél ha azt éreznéd,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha azt éreznéd, hogy belefáradtál a magányba?

Figyelt kérdés

Hónapok óta azt érzem napi szinten, hogy bele vagyok fáradva az életembe, hogy mindent egyedül kell intézzek, egyedül megyek mindenhova, senki meg nem ölel egy percre sem, esténként sírva alszom el a szeretethiány miatt, és még nagyon hosszú a lista.

Nyomasztónak érzek mindent, senkinek nem tudom elmondani milyen érzések kavarognak bennem.

2 éve ért véget a párkapcsolatom, azóta azt érzem folyamatosan megyek lefelé a leejtőn lelkileg, és már semmi sem tud megijeszteni...

Vágynék a szerelemre, már önmagában az is elég lenne, ha szerethetnék valakit és megtehetnék érte mindent, de a szerelmi életemben mindig is szerencsétlen voltam.

Talán nekem csak ennyi van megírva.

Kezdem elengedni a reményt, hogy valaha is boldog leszek, és családom lesz egy olyan férfival, aki engem keresett.

Ti mit tennétek, ha nem látnátok a reményt egy boldogabb jövőre?

2021. jan. 14. 08:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
26%

Én öngyilkossággal próbálkoztam, de .... mindegy, majd legközelebb összejön!

43 éves vagyok. Férfi.

3 tartós kapcsolatom volt 25 és 36 éves korom között. Az egyik megcsalt és elhagyott, a másik kettőt én dobtam ki, mert számolatlanul folyt ki a kezük közül a pénz. Tele voltak elvárásokkal, követelésekkel (fodrászhoz akar menni, műkörmöshöz akar menni, szemöldök tetoválás, szoli, 3D pilla, 4D pilla, kollagénfeltöltés, vegyünk új ruhát, táskát, cipőt, ékszert, az aktuális trendeknek megfelelő telefont [4 havonként cserélte], ide menjünk kirándulni, külföldi nyaralás, ilyen kaja, olyan étterem, mozi, színház, bál, kiskutya kell, stb) de semmit nem adtak bele a kapcsolatba sem anyagi, sem érzelmi, sem mentális szinten. Lenulláztak, porba tiporták az önbecsülésemet, kifacsartak lelkileg, morálisan teljesen összetörtek. 7 éve csak qrvázni járok. Tudom az nem érzelem, de legalább meg van a női test érintése, meg van a szex élménye, meg van a társaságom arra az egy-másfél órára. Emellett kiszámíthatóbb financiális környezetet biztosít. Fel tudtam építeni mellette egy stabil anyagi bázist. Önellátó lettem, én mosok magamra, én mosogatok magam után, én főzök magamra, és én takarítom ki a házat, rendben tartom a kertet és a fóliasátrat. De ugyan az ami neked is .... jó lenne valakinek örömet okozni, valakinek mosolyt csalni az arcára apró bókokkal és figyelmességekkel, jó lenne megölelni, megvigasztalni ha kell és jó lenne, ha vigaszt nyújtana, ha nekem van arra szükségem. Jó lenne valakivel éjszakánként összebújni, vagy egy hideg téli éjszakán csak egymás karjaiba fonódva hallgatni ahogy ropog a tűz a kandallóban. Temérdek álmom van nekem is ... ilyen kib@$zott romantikus filmbéli klisék. De akkor is hiányzik valaki.

Megöregedtem.

43 éves vagyok.

Nem a kor látszik rajtam. Mindig is optikailag hánytató hatású külsővel rendelkeztem. Ilyen fejszerkezettel pedig hiába vagy kedves a nőkkel, hiába vagy udvarias ... a humor is max a friend-zoneba enged, de az is csak börtön és az ítélet életfogytiglanra szól. Hiába van ház, kocsi, pénz, befektetés .... hiába lenne gondtalanan az élet. A pofám olyan mint a kínai nagy fal ... nincs átjárás rajta a szívem felé!

Elengedtem.

Szélnek eresztettem minden reményt.

Van két-három célom még az életben .... aztán vége! Nincs tovább!

Csak a magány a társam, s a Halállal fogom Őt megcsalni!

2021. jan. 14. 11:01
 12/30 anonim ***** válasza:
Igyatok, drogozzatok és szarjatok mindenre!
2021. jan. 14. 11:07
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan 21 szazadba mennyibe all mosogatogepbe bedobalni cucokat mosogepbe ha egy kicsit tobbet koltesz ra szaritogepbe.. robot porszivo eldolgozik lakasba.. kajat internetrol megrendeled
2021. jan. 14. 11:19
 14/30 anonim ***** válasza:
57%
Nem is ertem mi ezen a problema sokaknak
2021. jan. 14. 11:20
 15/30 anonim ***** válasza:
Mar elektromos redony van nalam is egy gobnyomas es huzza fel redonyoket most fenyerzekelon gondolkozom.. klimat tavaly beszereltettem.. egy Fischer azt mar telefonrol iranyithatom splikacioval
2021. jan. 14. 11:23
 16/30 anonim ***** válasza:
De hogy ez nem oldja meg a maganyom az is biztos kutyam imadom o legjobb talan ebben.. hogy meg azt ne mondjak kutya nem kivancsi rad
2021. jan. 14. 11:24
 17/30 anonim ***** válasza:
94%

Pedig meg lehet tanulni egyedül is boldog lenni. Nem mondom, hogy nem hiányzik néha A FÉRFI, akivel meg lehet osztani pillanatokat, de közben nekem már nem fér bele az a rizikó, hogy megint bántalmaznak, így nekem nem is maradt más opció, csak az, hogy EGYEDÜL legyek boldog.

Pedig szép vagyok. Azelőtt gyönyörű voltam, amíg el nem érte, hogy a tükörbe se tudjak belenézni, olyan ocsmánynak láttam magam.

Ha akarnám lehetne párom, de nem kockáztatok.

40/N

2021. jan. 14. 11:30
 18/30 anonim ***** válasza:
Meglehet persze elfogadod sorsod.. de erre mondja kozmondas ember adig el mig remél.. tehat ne temetkez maganyodba mondana ember menj tarsassagba csak itt a covid
2021. jan. 14. 11:46
 19/30 anonim ***** válasza:
Én túlságosan autonóm vagyok, semmint hogy ez a tünetegyüttes, amit leírtál, úrrá legyen rajtam. Ha azonban ne adj' isten, mégis megtörténne, egyből villogni kezdenének a vészjelzők a fejemben, hogy "kapcsolatfüggés", meg hogy "kívülről várnál olyasmit, amit elsősorban a te dolgod, hogy megadd saját magadnak". Mondjuk nekem vannak emberek (családtagok, értsd: vérrokonok) az életemben, akiktől folyamatos feltétel nélküli szeretet és elfogadást kapok, úgyhogy lehet, hogy én könnyen dumálok. De ha mégis valami belső, lelki gondom van, én arra általában pozitív megerősítéses hanganyagokat szoktam készíteni saját magamnak, ami mindig sokat segít.
2021. jan. 14. 12:52
 20/30 anonim ***** válasza:

17-es vagyok. Az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal, nem elfogadom a sorsom, hanem ezt választottam és elégedett vagyok az életemmel.

Nem élek depressziós és beszari életet, mint ahogy privátban valaki megjegyezte, ez mondjuk sokat elárul őróla. De mindegy is.

Mindenem megvan, egyszerűen nem éri meg nekem az a nyűg, ami a párkapcsolattal jár.

2021. jan. 14. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!