Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldanád meg a netes ismerkedés problémáját?
kérdező instant hülyeség ahogy írtam!
egyre jobban azt bizonygatod hogy te egy végtelenül sérült és hülye is vagy...
a férfiak miért is fizessenek ha az szintén a legtermészetesebb?
és ha annyira élőben kellene történnie akkor miért társ keresőzöl?
amúgy meg tudod hogy hivják azokat a nőket akiknek fizetni kell hogy "ismerkedhess" velük ":D prostituáltaknak ":DD
A netes társkereséssel alapvető gondok vannak. Sajnos mindegyik ráált a csalásra, a sumákolásra, mindenütt beépített emberek vannak.
Az összes létező társkeresőt lekéne törölni úgy ahogy van, és helyette egyet létrehozni, egy hivatalosat, csalóktól mentesen.
Ott mindenki befizetné a reálisan megállapított tagdíjat, és jól működhetne a dolog.
Addig,amíg mindenütt az megy, hogy 54 évesen 20-25 körüli lányok írkálnak rám, hogy pont én vagyok az esetük, mutatkozzak be, vegyek zsetonokat, meg küldjek üzeneteket 06-90 es számra, addig ez nem fog jól működni.
Fizessem be a havi tagdíjat, és miután befizettem, mindenki eltűnik aki eddig rám írt.
Nem érdekes kicsit?
Pont valamelyik nap volt a indexen talán, hogy egy magyar férfit, a Tinderen 35 millió ft-ra húzott le egy cicababa, aki mögött komoly csaló hálózat áll, de lenyomozni természetesen nem lehet őket,mert külföldre vezetnek a szálak, ezért, oda a pénz. 🤷♂️
Jobban járt volna, ha 35 milióért,bőven végig tudta volna d@..ni, az összes lányt, aki fönn van a rosszlányok. hu-n, és még pénze is maradt volna.
Szóval az a baj, hogy a társkeresésben sokan az üzletet látják, akik az oldalakat üzemeltetik, és így ez nagyon nehezen vezet sikerre.
Pont valamelyik nap volt a indexen talán, hogy egy magyar férfit, a Tinderen 35 millió ft-ra húzott le egy Cica baba EZT NEM TUDOM HOGY TÖRTÉNT DE MEG IS ÉRDEMELTE HA ILYEN HÜLYE VOLT HOGY KÜLDÖTT NEKI PÉNZT. ez az egyik!
a másik hogy igazad van részben abban amit írtál 1. Lekellene törölni az összes társkeresőt. (Ha rajtam múlna szívem szerint nem is csinálnék ujjat) és megláthatnánk hogy a pasik a való életben mernek e produkálni és olyan bátrak e mint a neten pötyögnek illetve bátrak e mint apáink voltak.
Harmadrészt oké, tételezzük fel újra csinálunk egy hivatalos oldalt, akár személyi igazolványal igazoltat,(csalók ellen) kép kötelező, bemutatkozás kötelező, és a partner akire rá akarsz írni is kötelező hogy elolvasd a BEMUTATKOZÓját adatlapját megnézd (hisz nem tudod a jelszót) hiszen ha komolyat akarsz akkor ez alap hogy elolvasd. Aztán oké ne legyen fizetős de a fel soroltakon kívül legyen még az is szabály hogy a rendszer 1 nap csak 5 személynek enged írni kB (hisz aki komolyan ismerkedni akar nem szórja a vak világba 100 nőnek a sablont hanem igenis veszi a fáradtságot és 1 nap csak max 5nek ír de SZEMÉLYESET és úgy hogy elolvasta az adatlapot. (és igen ha többnek akar írni FIZESSEN) mert se én és se sokan mások nem akarunk egynap a századik lenni akinek írt az illető. Se 100 levelet nem akarunk csak max 5 öt ami személyes és nem sablon és tényleg nekünk szól. Illetve amit mondtam hogy Algoritmus szűrné és tiltaná ha a pasi minden nőnek ugyanazt a sablont akarná bemásolni vagy megirni (kiirná a rendszer hogy, sajnáljuk de ön ezt az irományt már elküldte egy más címzettnek is, kérjük próbálja meg 5 perc múlva egy egyedi más szöveggel köszönjük türelmét)
Igazad van, egyetértek veled, ne legyen túl sablonos az ismerkedés. Hisz akinek 50 nőből 45 tetszik, az már tényleg feltűnő.
A 35 milió úgy történt, hogy a cicababa javasolta, hova lehet most jól befektetni. Tőzsde, részvények, ilyesmi.
Aztán a pali befektetett.
Azt gondolta, hogy befektet, aztán meg majd lefektet.
Hát nem jött össze sajnos.
Kérdező nem tom te hol élsz de egy csomó férfi sőt a férfiak java személyesen ismerkedik!
A környezetemben is csak ez volt!
Te valami nagyon sértett lélek lehetsz mert amit írsz az nagyon nem tukrozi a valóságot!
Konkrétan a férfiak két percenként leállítják a nőket ismerkedni akár random is! És sok olyan eset van ahol nem egy éjszakai numera van mert azt nem nappal csinálják…
Tényleg valami elfuserált mese világban élhetsz vagy mit tom én meg alapból ha ennyire csak a hátrányokat látod a netes társkeresésben akkor eleve miert is vagy fent? Miert ott akarsz talalni valakit?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!