Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan kevés férfias férfi?
megtűrtebb, elfogadottabb, gyakorlatilag ugyanazt mondjuk.
minden téren jóval tágabb kereteket biztosít a mai világ, mint mondjuk a 150 évvel ezelőtti paraszti világ, amiben az akkori lakosság 90 %-a élt
Nem ciki a tesztoszteron, csak nem termelődik nekik annyi. Hogy ennek mi az oka, azt én nem tudom, olvastam már erre biológiai magyarázatot és pszichológiait is, illetve a kettő ötvözetét.
Pl. Szendi azt állítja bizonyos kutatások eredménye alapján, hogy a nők fogamzásgátló hatása alatt választanak párt és olyankor a feminin férfiakhoz vonzódnak, fogamzásgátló nélkül pedig a maszkulin férfiak a nyerők náluk, mert befolyásolja a női ciklust, ami pedig a párválasztási preferenciákat befolyásolja. Állítása szerint ez a feminin férfiak szaporodását segítő tendencia és a maszkulin férfi kihalóban van. Ez viszont tény és kellőképpen el is van szállva magától az a néhány egyed, aki még létezik az európai lakosságban.
Életem legsármosabb pasija, akibe sikerült úgy belezúgnom, hogy azt hittem belehalok, apa nélkül nőtt fel. Ennyit arról, hogy azért lennének femininek, mert nők nevelik őket.
1. Nincs apakép, rengeteg a csonka család
2. Igen, sok helyen kifejezetten ciki a tesztoszteron. Pl munkahelyen ha bókolsz a kolléganőnek és rossz kedve van éppen, már mehetsz is a HR-re hogy kirúgjanak. Oké, egyetértek azzal hogy a zaklatásnak legyen következménye de az USA-ban már kifejezett precedens hogy nem szállnak be a férfiak nőkkel egy liftbe és hozzájuk se szólnak, ha nem kell,mert annyira félnek hogy felnyomják őket. De ha a férfiakat arra trenírozzák, hogy ne viselkedjenek férfiként akkor miért hiányolják őket?
3. Manapság egy átlagos férfi RENGETEG elutasítással és szégyennel szembesül. Egy átlag értelmes srác mire 25 lesz valószínűleg kosarat kap tucatnyi csajtól, párszor kidobják és megcsalják, ahogy lesz egy csomó sikertelen álláspályázata stb. Eközben filmekben, közösségi oldalakon megy a reklám kigyúrt, tökéletes külsejű és életű színészekkel, hogy ha nem vagy ilyen akkor valamit sz...rul csinálsz. Nehéz úgy játszani a magabiztos tesztoszteronbombát ha van már tucatnyi csalódásod ami ilyenkor eszedbe jut. Kivéve ha pszichopátiás hajalmod van.
4. Mi a t.kömért kéne egy férfinak kötelezően vállalkozónak lennie? Mondom ezt úgy, hogy a vállalkozásomat építgetem éppen. De ha a társadalom csakis vállalkozó férfiakból állna akkor belefulladnál a szemétbe, nem lenne aki tanítaná a gyerekedet, nem lenne sztk, nem lenne útsperő, nem lenne házad mert nem lenne fizikai melós..Mi a baj azzal ha valakinek van egy foglalkozása amit szeret?
5. Nagyapád eltartotta a feleségét szuper. Aztán milyen lakásuk volt? Volt plazmatv, hűtő, mikró, mosógép, hangfal, autó? Költött a felesége sminkre, cipőre, ruhára? Akart a felesége rendszeresen konditerembe, programokra, bárokba járni, tél-nyáron meg utazni? Mert olyan 99% hogy NEM. Ha falun laktok és semmi igényetek nincs, manapság is teljesen jól el lehet tartani egy nőt átlagfizetésből. De te konkrétan azt várod, hogy arányaiban hasonló pénzből egy akkori szinthez képest elképesztő luxusszínvonalat kapj.
1 kösz, de nem hiszem, hogy hátráltatott a fejlődésben az apám korosztályában jellemző lusta, alkesz férfikép kiesése
2 közel sincs ennyire túltolva az USÁ-ban sem, csak tudják, hogy ilyen hírekre fogsz ráharapni
3 ez nem a személyesen ismerkedő, szokványos érzelmi készségű emberek átlaga. a netes keresők szarok, mindig is azok voltak, szinte mindenkinek.
4 adom
5 adom
Megtűrni és elfogadni valamit nem ugyanaz.
Ha ferjnél vagy, akkor neked sem mindegy, hogy az anyódod megtűr a fia mellett, vagy el is dogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!