Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van olyan kevés férfias...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan kevés férfias férfi?

Figyelt kérdés
Aki biztonságot tud és akar teremteni, aki biztos magában? Ciki már a tesztoszteron vagy mi? Vagy megirigyelték a nőket?

2021. jan. 12. 16:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
41%

Nem divat.

Lassan majd minden fiút az anyja nevel.

2021. jan. 12. 16:37
 2/26 anonim ***** válasza:
64%
A férfit nem a tesztoszteron teszi férfivá, hanem a döntései.
2021. jan. 12. 16:37
 3/26 anonim ***** válasza:
50%
Itt vagyok én csak én nem kellek senkinek mivel nem illek bele a mai ideálba! Ezzel még vagyunk így egy páran!
2021. jan. 12. 16:38
 4/26 A kérdező kommentje:
Átvitt értelem írtam. Az én apám vállalkozott, kerítést szerelt, sportolt, szép családot vitt. Nagyapám igaz földműves volt, de eltartotta a feleségét (egy időben valamennyit dolgozott), felnevelt 3 gyereket, párttitkár volt, lakásokat szerzett. Hol van ez a vállalkozási kedv, ez az eredményesség a mai férfiakból?
2021. jan. 12. 16:39
 5/26 anonim ***** válasza:
40%
Provokatív trollkérdés
2021. jan. 12. 16:40
 6/26 anonim ***** válasza:
79%
most jutott el oda a társadalom, hogy attól, mert vannak golyóid meg XY a génjeidben, az nem azt jelenti, hogy főnököt kell játszanod. a férfiak is sokfélék, ahogy a nők is.
2021. jan. 12. 16:41
 7/26 anonim ***** válasza:
45%

Feltehetően arról van szó, feministák megteremtették az "érzékeny férfit", aki olyan önbizalomhiányos, mint egy 15 éves kamaszlány. És miközben arról hadoválnak, hogy egy pasinak nem kell keménynek lennie, mutassa ki az érzéseit bla bla bla... Addig a nőknek meg azt tanították, hogy legyenek erősek. Ezért ma a nők többségében erősebbek, mint a pasik.

Lényegében ugyanolyan lelkületűek, mint Dursley-ék. Ahogy azok mindent megtettek azért, hogy kiírtsák Harry-ből a varázsló hajlamot, és "normálissá" tegyék, a feministák ugyanúgy szabályozzák a fiúgyerekeket, hogy véletlenül se legyen belőlük James Bond, hanem inkább egy "normális" pasi.

2021. jan. 12. 16:42
 8/26 anonim ***** válasza:
65%
Szóval kérdező neked az fáj,hogy nem jut gazdag pasi aki eltartja a sza.os feneked! Gratulálok! :)
2021. jan. 12. 16:44
 9/26 anonim ***** válasza:
21%

"Lényegében ugyanolyan lelkületűek, mint Dursley-ék. Ahogy azok mindent megtettek azért, hogy kiírtsák Harry-ből a varázsló hajlamot, és "normálissá" tegyék, a feministák ugyanúgy szabályozzák a fiúgyerekeket, hogy véletlenül se legyen belőlük James Bond, hanem inkább egy "normális" pasi."

ez pont a korábbi időkben volt jellemző. manapság sokkal elfogadottabb a sokféleség.

2021. jan. 12. 16:47
 10/26 anonim ***** válasza:
50%

8-as: na végre valaki kimondta! :)

"Aki biztonságot tud és akar teremteni, aki biztos magában? Ciki már a tesztoszteron vagy mi?"

Ezek amúgy mi a szart jelentenek?

Én biztonságban érzem magam, a családom is biztonságban van, a barátaim, a haverok is, szóval nem tudom mire célzol ezzel...

Biztos magában? Vanna kdolgok amikben biztos vagyok vannak amikben kevésbé, és vannak amikben egyáltalán nem. Tudod csak az idióta ember biztos mindenben...

AZ utolsót végképp nem értem :D

2021. jan. 12. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!