Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek van kiút ebből az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van kiút ebből az állapotból, hogy valaha is legyen stabil párkapcsolatom egy vonzó nővel? Vajon mi lesz a sorsom?

Figyelt kérdés
Jelenlegi állapotom: Szűz 27 éves, 50 kilós, 170 magas, diplomás munkanélküli, (genetikai alapon) krónikus beteg pasi, akinek 0 baráti köre van és folyamatosan keres munkát 1 éve (mióta végzett), de egyelőre semmi sikere nincs. Jövőbeli terveként lenne: elmenni egy prostihoz, hogy legyen tapasztalata, keresni egy munkát és nyelvet tanulni valamint egy közösséghez csatlakozni (vallási, mert nem szeret buliba járni hiszen nem áll jól neki).

2021. jan. 12. 12:22
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
49%
#30: Lelki okai voltak. Nagyon lehúztam magamat, ha nincs jó lelki/mentális közérzetem az (gondolom másoknál is) kihat a fizikaira. Motivációvesztés, apátia. stb. Úgy érzem a vírus csak olcsó kifogás lett volna az egészre. :)
2021. jan. 12. 14:07
 32/38 anonim ***** válasza:
#31 Akkor remélem már jobban vagy lelkileg. :)
2021. jan. 12. 14:15
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

- Barátokat nem a kinézet alapján választanak emberek jó esetben.

- Az, hogy egy éve nincs munkád, csakis a te sarad. Amíg keresgélsz elmehettél volna pl Netpincérhez futárnak vagy bárhová.

- Nem vagyok szakavatott a témában, de biztos vannak könnyített edzések krónikus betegeknek is.

- "csatlakoznék egy vallási csoporthoz." Tehát egy fanatikus idióta is vagy

- "Vonzó nővel" komolyan, ilyen paraméterekkel, ahelyett, hogy egy veled egy kaliberű nőnek örülnél, még vonzó nő kéne?:DDDD Igények meg pofa az van úgy látom.

2021. jan. 12. 14:26
 34/38 anonim ***** válasza:

32: Köszönöm szépen, minden szuper! :)

Gratula, hogy tudod tartani az egs. életmódot, igyekszem majd én is! :)

(Lassan ránk fognak szólni, hogy menjünk szobára vagy vmi ilyesmi a sok off miatt 😅)

2021. jan. 12. 14:28
 35/38 anonim ***** válasza:

#34 Na ennek örülök! :)

Köszi, igazából a sport miatt ha esetleg kicsit többet is ennék ilyenkor többet is mozgok így kiegyenlítem és így tök jól tartható a súly.

Igen már én is várom, hogy mikor fognak ránk szólni. :D

2021. jan. 12. 14:31
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy pont kérdezni akartam, hogy ezt miért nem folytatjátok privátban? No offense, de szerintem mást nem érdekel rajtatok kívül:D
2021. jan. 12. 14:31
 37/38 anonim ***** válasza:
36: Jogos! Sorry! 🙃
2021. jan. 12. 14:46
 38/38 anonim ***** válasza:

Annyi esélyed van mint nekem a lottó ötösre.

Ja, nem lottózok, de a terveim között szerepel.

2021. jan. 12. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!