Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van kiút ebből az állapotból, hogy valaha is legyen stabil párkapcsolatom egy vonzó nővel? Vajon mi lesz a sorsom?
- Barátokat nem a kinézet alapján választanak emberek jó esetben.
- Az, hogy egy éve nincs munkád, csakis a te sarad. Amíg keresgélsz elmehettél volna pl Netpincérhez futárnak vagy bárhová.
- Nem vagyok szakavatott a témában, de biztos vannak könnyített edzések krónikus betegeknek is.
- "csatlakoznék egy vallási csoporthoz." Tehát egy fanatikus idióta is vagy
- "Vonzó nővel" komolyan, ilyen paraméterekkel, ahelyett, hogy egy veled egy kaliberű nőnek örülnél, még vonzó nő kéne?:DDDD Igények meg pofa az van úgy látom.
32: Köszönöm szépen, minden szuper! :)
Gratula, hogy tudod tartani az egs. életmódot, igyekszem majd én is! :)
(Lassan ránk fognak szólni, hogy menjünk szobára vagy vmi ilyesmi a sok off miatt 😅)
#34 Na ennek örülök! :)
Köszi, igazából a sport miatt ha esetleg kicsit többet is ennék ilyenkor többet is mozgok így kiegyenlítem és így tök jól tartható a súly.
Igen már én is várom, hogy mikor fognak ránk szólni. :D
Annyi esélyed van mint nekem a lottó ötösre.
Ja, nem lottózok, de a terveim között szerepel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!