Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek van kiút ebből az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van kiút ebből az állapotból, hogy valaha is legyen stabil párkapcsolatom egy vonzó nővel? Vajon mi lesz a sorsom?

Figyelt kérdés
Jelenlegi állapotom: Szűz 27 éves, 50 kilós, 170 magas, diplomás munkanélküli, (genetikai alapon) krónikus beteg pasi, akinek 0 baráti köre van és folyamatosan keres munkát 1 éve (mióta végzett), de egyelőre semmi sikere nincs. Jövőbeli terveként lenne: elmenni egy prostihoz, hogy legyen tapasztalata, keresni egy munkát és nyelvet tanulni valamint egy közösséghez csatlakozni (vallási, mert nem szeret buliba járni hiszen nem áll jól neki).

2021. jan. 12. 12:22
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem egy kicsit el kellene kezdened tömegelni, nem tudom mi a betegséged de egy jó 20 kiló kellene rád.

Ez talán segítene az önbizalmadon is ami kihatna mindenre még a munkakeresésre is.

2021. jan. 12. 13:27
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
21: Én szívesen átadnám! 🙋‍♂️🙃😅
2021. jan. 12. 13:30
 23/38 anonim ***** válasza:
51%
#22 mit adnál át a kilókat? :)
2021. jan. 12. 13:33
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

23: Sorry, természetesen! :)

(18#-ban részleteztem is 🙃)

2021. jan. 12. 13:36
 25/38 anonim ***** válasza:
85%

#24 Igen bocsi, csak utólag olvastam el az előttem lévő kommenteket.

Én szeretem a husis pasikat, tehát ne az én véleményemre hallgass. 😂

A lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrődben! 🙂

2021. jan. 12. 13:39
 26/38 anonim ***** válasza:
80%
Veletlenul se pszichologushoz menj, akinek tobbek kozott ezt is sikerulhetne rendberakni a fejedbe, hanem menj az elkepzelt baratoddal tarsalgo csoportba, mert az megoldas mindenre. Az Aidset is gyogyitja. Mar cska az lesz a hab a tortan, amikor a prosti is elhajt. Maradnak az utszeliek, az lesz aztan az elmeny, amivel "gazdagodsz".
2021. jan. 12. 13:39
 27/38 anonim ***** válasza:
54%

(24: Szegény kérdező topikját nem célom szétoffolni, de köszi szépen! 😊

Az a gond, hogy nem érzem jól magamat, nagyon nem, ez elég jó motiváció arra, hogy mozogjak, újraértelmezzem az étkezési szokásaimat. :) )

2021. jan. 12. 13:42
 28/38 anonim ***** válasza:
56%

#27 Teljesen átérzem a helyzeted. Rajtam is volt 15kg amit leadtam, azóta a mozgást is megszerettem meg tudom, hogy mindent lehet csak mértékkel de azért próbálom mindig az egészségesebb verziót választani.

Sok sikert neked is! 🙂

2021. jan. 12. 13:45
 29/38 anonim ***** válasza:
56%

#28: Köszönöm szépen a bátorító szavakat! 🙂

Régebben jártam terembe is, meg tök sokat mozogtam a környéken ahol lakom. Nincs mese, vissza kell térnem a régi mozgáskulturához, saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy ez nem fun. :(

2021. jan. 12. 13:50
 30/38 anonim ***** válasza:
40%
#29 Mi hatására hagytad abba a mozgást? Vagy a vírus miatt?
2021. jan. 12. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!