Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van kiút ebből az állapotból, hogy valaha is legyen stabil párkapcsolatom egy vonzó nővel? Vajon mi lesz a sorsom?
Neked nem csirkemell meg írsz kell.
Pszichológus tud segíteni, nem ciki.
9-es, ez igaz. Ha nem vonzó a pasi arca, vagy nem 185 cm magas legalább, akkor nem veszik a nők emberszámba, akkor sem, ha tesz az alakjáért, sportos és jól is öltozik. Ez saját tapasztalat. És én tényleg nem vagyok vékony giliszta, 177 cm, 84 kg, max 4 kiló felesleggel. Mégsincs semmi sikerem a nőknél..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
fejezzétek már be ezt a magasság dolgot.
191 vagyok. k..ra nem volt ebből előnyöm, az utcán még soha nem jöttek oda stb. A magasság csak kifogás.
Ha elfogadod és jól érzed magad a bőrödben, lehet. Mindenféle embernek van párja.
Barátokat is szerezhetnél. :)
Normális életet meg normális kapcsolatot akarsz, erre prostizni tervezel meg ami még ennél is sokkal rosszabb, vallásos közösséghez kapcsolódni :DDDD
Ember, önsorsrontásból kitűnőre vizsgáztál, csak gratulálni tudok :D
13: Feltételezem, hogy az első képen te vagy. :) (nem vmi random kép a netről)
Ha hunyorítunk, akkor maximum néztem ki úgy mint TE, két éve. Ha már nem vagyunk szomjasak, akkor el is fogadtuk, mert jó arczok vagyunk. 😅
Most elhagytam magamat és +20 van rajtam, amit nyárra remélem ledobok majd, de ez más story.
Nem öltözök kifejezetten divatosan/elegánsan, nem is vagyok tehetős, sőőőt. :)
És mégis sikerült elég sok találkát behúzni olyan hölgyekkel akikkel baromi jókat beszélgettünk, intellektuálisan és lelkileg sokszor nagyon egy húron pendültünk! Értelmesek, aranyosak voltak. Az én hülyeségemen múlott, hogy nem folytatódott. (Azt hittem letudtam az exemet, de nem, inkább én szakítottam meg az ismerkedéseket, de legalább nem húztam őket sokáig) :|
tl;dr: Feltettem a kérdést az előző két leányzónál akivel együtt voltam, hogy mi volt az ami elsőre megfogta őket? :) Mind a kettő azt mondta, hogy olyan a kisugárzásom, hogy az elejétől fogva tökre szimpi voltam nekik.
Itt is annyiszor, de annyiszor már unalomig van ismételve ez, pedig tényleg tök sokat jelent, szerintem. Hogyan állsz oda, hogyan kommunikálsz, mennyire van meg az a szintén agyon koptatott pozitív feeling amit látnak rajtad. :)
‘genetikai undormany hulladeknak’ titulalod magad es csodalkozol, h ezzel a mentalitassal se nod, se barataid, se munkad?! lol
amugy tovabbra se valazoltal, h mit tettel azert az elmult egy evben, h ne munkanelkulikent ulj otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!