Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme ronda pasiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme ronda pasiként pénzzel csinos barátnőt szerezni? Nem gyilkolja a lelket az önámítás?

Figyelt kérdés
Az ilyeneket nem zavarja, hogy a csaj sose fogja katartikusan élvezni a szexet, mert esetleg kicsi a pasi farka vagy szeretkezésnél sosem fog tudni érzékien csókolózni, mert az undor miatt fintorgás nélkül képtelen őszintén odaadnia a testét hiába van rengeteg pénze? Az ilyen embereknek ez nem önbizalomromboló, hogy tudják legbelül, hogy lehet bármennyi pénzük sosem fogják elérni, hogy a csaj maximális vonzalommal csak őt szeressék minden porcikájukkal? Nekem ez annyira baromira kiábrándító lenne, hogy inkább akkor elmegyek egy minőségi prostihoz, akiről tényleg tudom, hogy csak a kefélésre való és nem gerjeszt bennem hazug ábrándokat a nap 0-24 órájában és amikor rápillantok mindig tudom, hogyha holnap elveszteném a vagyonom, akkor elillanna, mint légfrissítő a szélviharban. Sosem fogom megérteni az ilyen férfiakat, hogy nekik mit jelent egy nő.

2021. jan. 12. 11:21
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
19%

Te nagyon kifordítod a mondandómat. Olvasd el még 1x!

Írtam, hogy szimpatizáltunk egymással jófej, kedves stb...de ne haragudj a szerelem az vagy jön vagy nem, nem én irányítom.

De én itt abbahagytam mert te minden egyes írásomat kifordítod.

További szép napot én itt befejeztem! :D

2021. jan. 12. 15:36
 42/44 anonim ***** válasza:

Jó a kérdés... Szerintem az ilyen ferfi nem így gondolkodik, ahogy egy szép autó, úgy egy szép nő is ertek szamara..Egyebkent, meg miert lenne az jó szamara, ha ronda nővel lenne, ha szépeket is megkaphat? Míg mas ferfi titokban ejjelente az atlagos felesege mellett ilyenekről fantazial, ő élvezi a társaságát es testet..sőt lehet a nő is élvezi.

Egyebkent nekem több baratnőm maga mondta, hogy szerintük a parjuk azert ő velük van, mert van penz(jól keresnek),es hogy a ferfi egy 8óras minimalberes nővel nem tudna mit kezdeni.

De ismerek olyanokat is ahol apuka penzes lanyanak lakast,házat vett, autókat, segíti penzzel lanya ferjet is. A vő meg nőzik a felesege mellett, otthon nincs is szex.

Nalam ez ugyanaz a kategória, mint a ronda pasi penzzel talal szép baratnőt. Ha az előzőeket nem iteljük el az utóbbit se kene.

2021. jan. 12. 16:17
 43/44 anonim ***** válasza:
Mert meg kell mutatni, hogy nem vagyunk fasiszta állatok, akik kizárólag a hús, a külső alapján tenyésztik egymást.
2021. jan. 12. 21:00
 44/44 anonim ***** válasza:
Attól, hogy egy pasi penzes, még nem lesz feltetlen szar alak....sőt! En az ellenkezőjét tapasztalom. A penzes ferfiak kozott sokkal több a jobb lelkü, intelligens, okos, kedves pasi.
2021. febr. 21. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!