Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme ronda pasiként pénzzel csinos barátnőt szerezni? Nem gyilkolja a lelket az önámítás?
Te nagyon kifordítod a mondandómat. Olvasd el még 1x!
Írtam, hogy szimpatizáltunk egymással jófej, kedves stb...de ne haragudj a szerelem az vagy jön vagy nem, nem én irányítom.
De én itt abbahagytam mert te minden egyes írásomat kifordítod.
További szép napot én itt befejeztem! :D
Jó a kérdés... Szerintem az ilyen ferfi nem így gondolkodik, ahogy egy szép autó, úgy egy szép nő is ertek szamara..Egyebkent, meg miert lenne az jó szamara, ha ronda nővel lenne, ha szépeket is megkaphat? Míg mas ferfi titokban ejjelente az atlagos felesege mellett ilyenekről fantazial, ő élvezi a társaságát es testet..sőt lehet a nő is élvezi.
Egyebkent nekem több baratnőm maga mondta, hogy szerintük a parjuk azert ő velük van, mert van penz(jól keresnek),es hogy a ferfi egy 8óras minimalberes nővel nem tudna mit kezdeni.
De ismerek olyanokat is ahol apuka penzes lanyanak lakast,házat vett, autókat, segíti penzzel lanya ferjet is. A vő meg nőzik a felesege mellett, otthon nincs is szex.
Nalam ez ugyanaz a kategória, mint a ronda pasi penzzel talal szép baratnőt. Ha az előzőeket nem iteljük el az utóbbit se kene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!