Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme ronda pasiként pénzzel csinos barátnőt szerezni? Nem gyilkolja a lelket az önámítás?
Hagyjátok mér ezt a csúnyával-szexelő dumát!
Ki mondta, hogy csúnya vagy ronda?
Annyit mondtam, hogy nem az esetem! Szövegértelmezés 1-es.
Persze mert szerintetek csak a jó képű pasik szexelnek?
Komolyan ti tényleg nem láttok tovább a külsőségeknél. Őszintén sajnállak titeket.
33. Na már terelsz, és másról beszélsz!
Te arról hadováltál, hogy eljutottál odáig egy ronda...ja bocs, helyesbítek, számodra külsőre nem bejövő pasival, hogy szexeltetek, csak azért, mert kedves volt, pedig nem is volt semmi vonzalom!
Akkor biztos sajnálatból feküdtél le vele, nem is azért, mert kívántad...na tudod kinek mesélj!
31.
De mit jelent hogy nem volt az eseted?
Úristen. Jó nincs több kérdésem. :D
Nem volt ronda, a külsejével nem fogott meg. Viszont igen azzal, hogy kedves volt figyelmes azzal megfogott mert a legtöbb pasi nem ilyen.
Nem sajnálatból feküdtem le vele. Mindketten szinglik voltunk mindekettőnknek voltak szexuális igényei és kipróbáltuk mennyire passzolunk szexben. Tudtam, hogy ő nem akar komolyabbat és én se akartam.
Az csak hab volt a tortán, hogy isteni volt vele és utána még hosszú ideig éltünk a lehetőséggel, hogy jól érezzük magunkat.
Te vagy csak ennyire beszűkülve, hogy csak a külső a minden és más nem lehet szimpatikus benne. Igenis kedves volt megfogott az, hogy milyen kis törödő és a szexben is ugyanilyen volt ezért volt bele isteni.
Az, hogy te csak a testet látod egy emberben és a lelkét nem az a te problémád nem az enyém.
"Az, hogy te csak a testet látod egy emberben és a lelkét nem az a te problémád nem az enyém."
Ja te annyira láttad a lelkét, hogy bár mindketten szinglik voltatok, mégis csak szexkapcsolatra volt jó! Magyarán csak a teste kellett! :D
Ahh saját magad oltogatod, olyan buta vagy! Próbálod magyarázni, de már hazugságspirálba kerültél. Máskor inkább gondold át mit is akarsz írni! Na pá.
Jaj mert veled még sose volt olyan, hogy valaki kedves meg stb de nem vagy belé szerelmes?
Tudod érzelmek nélkül nem kezdek senkivel komoly kapcsolatba mert mi értelme lenne? A szexkapcsolatoknak is ez a lényege, nyilván olyannal nem fekszem le akit utálok de lehet valaki kedves, jól ellehetünk kötelezettségek nélkül ha szimpatizálunk egymással de mégse több ez ennél.
Ja de bocs ti nyilván ezeket sose tapasztaltátok meg mert akkor nem értetlenkednétek ennyit.
Tehát külsőre se tetszett egyáltalán, meg ezek szerint belsőre se annyira, hogy belé szeress. De azért szexeltetek. Eddig az volt hogy a belső miatt feküdtél le vele... most már az se annyira. Ez egyre jobb! :D
De szerinted voltak érzelmek, mert kedves volt... :D Fuu te nagyon buta vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!